![]() |
Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Ustawka (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) (/showthread.php?tid=1382) |
Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - Luki - 18-06-2012 03:55 Witam. Tak jak w temacie poszukuje osoby, ktora jest w stanie nagrywać materiały (w dobrej jakości) i chciałaby się zajać wspólną "zabawą" na YT. Chętni pisać na pw. proszę o sensowne oferty. RE: Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - Rangy - 18-06-2012 09:14 Skoro chcesz z kimś nagrywać, to może podaj kanał na YouTube? :) RE: Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - Luki - 18-06-2012 16:42 Chcialem zaczac nowy kanal.(brak polskich znakow na laptopie):) RE: Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - Rangy - 19-06-2012 01:31 Jak wcześniej nie nagrywałeś, to jest możliwość, że będziesz "przymulać" (all in one) i warto zacząć coś swojego, bądź po prostu zrobić coś dla testu i tutaj podesłać. :) RE: Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - RCD - 19-06-2012 06:43 Tak jak koledzy u góry, najpierw się przyzwyczaj do gadania do mikrofonu, a potem się coś pomyśli ^^ Jakie gry byś chciał nagrywać? RE: Osoba do nagrywania (na dluzsza mete) - Luki - 21-06-2012 19:03 1.Sam nagrywac nie moge poniewaz mam problemy z wykrywaniem dzwieku i strasznie szumi. 2.Z rozmowa nie mam problemu. Gralem druzynowo w CoDa 4 przez okolo 5 lat i raczej jestem wygadany. 3.Glownie chcialbym nagrywac FPS-y. |