![]() |
JokeV4 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: JokeV4 (/showthread.php?tid=1506) |
JokeV4 - JokeV4 - 16-07-2012 19:17 Na sam początek chciałbym wszystkich powitać w prezentacji mojego kanału ! Co mogę znaleźć na twoim kanale? Na moim kanale możesz znaleźć ciekawe serie z różnych gier. Zaczynałem wrzucając filmiki z Call Of Duty MW3 i były to przeważnie moaby. Większość ludzi, mówiła mi, abym zaczął robić serie z innych gier. Dało mi to troszke do myślenia i kupiłem kilka innych gierek, z których będę robił serie. Gry które zakupiłem to: -Super Meat Boy -Amnezja -Psychonauts -Limbo -Braid -Superbrothers: Sword & Sworcery EP -Lone Survivor Jakie aktualnie serie prowadzisz? Aktualnie jest to : -Zagrajmy w Super Meat Boy ( filmik się renderuje ) -Moab z każdej broni W niedalekiej przyszłości będzie również seria z Amnezji oraz innych horrorów ;P Wiek? 15 Coś o sobie Heh, a więc. Nazywam się Dominik i mieszkam w małej wsi koło Nowego Sącza ( woj. Małopolskie ). Na co dzień się uczę ( teraz mam wakacje :P ). Jestem osobą pracowitą, więc filmiki na moim kanale niestety nie ukazują się wg. pewnego harmonogramu.Bardzo lubię grać w koszykówkę i pływać. Moim aktualnym hobby jest kręcenie filmików i wstawianie ich na YouTube. Mój kanał jest dosyć mały, ponieważ ma 70 widzów, lecz bardzo się z tego cieszę. Jeżeli chcecie inne informacje na mój temat, bardzo proszę o zadawanie ich pod tym postem ;-) |