![]() |
Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Thread: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) (/showthread.php?tid=1580) |
Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Kadziu - 29-07-2012 19:47 Poszukuję mikrofonu w cenie do 40/50zł. Nie mam zamiaru nagrywać nim let's play-ów. Gram z kolegami w lola i zależy mi na tym, aby nie było strasznych szumów oraz żeby nie było bardzo słychać jak walę w klawiaturę. Ewentualnie jeżeli ktoś wie jak rozwiązać problem w C HS-800, że podczas wpinania do słuchawek nie działają a podczas wpinania do płyty głównej działają to prosił bym o napisanie tego. Pozdrawiam. RE: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Dj244 - 30-07-2012 06:57 Jak chcesz mikrofon, który nie będzie wyłapywał szumów, to po 1 musi być pod USB'a, a po drugie radzę Ci kupić np. Logitech USB Desktop Microfon. Niestety - cena wacha się w okolicach 100 zł. RE: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Kadziu - 30-07-2012 11:11 W swoim poście zaznaczyłem, że nie może łapać trochę szumów ale nie za dużo i ma być tańszy. Proszę dokładnie przeczytać mojego posta. RE: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - appareil - 30-07-2012 13:50 Quote:to po 1 musi być pod USB'aNiekoniecznie. Wszystko zależy od karty dźwiękowej, mikrofonu i wielu innych czynników. Już nie wspomnę, że są inne interfejsy niż jack czy usb. RE: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Kadziu - 31-07-2012 03:53 Proszę jednak o podanie propozycji mikrofonu w granicach do 50zł. RE: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Sou - 31-07-2012 08:18 Do 50zł to chyba wyboru za dużego nie ma:p Ja mam Zalman ZM-01 i śmiga ok ( http://www.soushibo.pl ). Tylko trzeba umieć odszumiać ścieżkę audio ;) RE: Nowy mikrofon (niekoniecznie do zagrajmerstwa) - Kadziu - 01-08-2012 22:19 Dziękuję, kupię raczej randomowy mikrofon ze sklepu. Proszę zamykać. Dziękuję i pozdrawiam. |