Zagrajmy w...
[12+] Evil Islands: Klątwa zagubionej duszy. (+100 odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [12+] Evil Islands: Klątwa zagubionej duszy. (+100 odcinków) (/showthread.php?tid=1624)

[12+] Evil Islands: Klątwa zagubionej duszy. (+100 odcinków) - Takimistrz - 05-08-2012 09:47

Moja seria zagrajmy w Evil Islands jest jedyną taką na youtube. Nawet po angielsku nikt nie ukończył tej gry. Prowadząc zagrajmy starałem się pokazać wszystkie ciekawostki i wytłumaczyć o co chodzi.

Seria powstawała dość długo, i to przy niej jako tako wyrobiłem swój styl, więc różnica jakości między pierwszym a ostatnim odcinkiem jest dość duża.

Evil Islands to gra RPG z 2001 roku. Jeśli ktoś słyszał o starszych Rage of Mages lub o grze MMO allods-online to powinien wiedzieć, że te gry dzieją się w tym samym świecie. Gorąco polecam Evila.

Link do PLAYLISTY

Link do ostatniego odcinka: Ostatni odcinek

RE: [12+] Evil Islands: Klątwa zagubionej duszy. (+100 odcinków) - ogm - 06-08-2012 16:41

Na dzień dobry gratuluję wytrzymałości. Sam nie wiem, czy dałbym radę :]
+
Skończona długa seria
Czas odcinka
wybór gry
znajomość gry

-
obraz 4:3 (rozumem, że gra prawdopodobnie wymusza taki format, ale mogłeś pokusić się o zmianę w programie na 16:9)
duże szumy
zbyt długie zamyślanie się w miejscu

Ogólnie ciężko jest ocenić tak długą serię, ponieważ jak sam zauważyłeś przez te ponad 100 odcinków twój styl się zmieniał.