![]() |
Ogólnie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Ogólnie (/showthread.php?tid=1671) |
Ogólnie - Nempik7 - 12-08-2012 19:14 Witam. Jestem nowy prosto z prawie, że identycznego forum tyle, że te jest troszkę mniej popularne i mniej rozbudowane. Ogólnie chodzi mi o to, że jest mało działów i poddziałów np. nie ma nic o Webmasteringu, Mediach, Sporcie ani nawet Grafice. Jeśli jest taka możliwość chętnie pomogę przy rozwoju forum. Pozdrawiam. RE: Ogólnie - JudiMakeFun - 12-08-2012 19:34 Lepiej by to forum bylo mniej popularne, wtedy mniej randomow tu trafia... RE: Ogólnie - appareil - 12-08-2012 22:17 Quote:nie ma nic o Webmasteringu, Mediach, Sporcie ani nawet GraficeHydepark zaprasza. Serio, to jest forum o zagrajmy, nie wielotematyczne. Mamy działy o w zasadzie podstawowych mediach, z którymi każdy ma styczność i myślę, że to wystarczy, mało kto interesuje się webmasteringiem czy mediami. Grafika, hmm. Przynajmniej dwie osoby w administracji zajmują się tym i w sumie coś tam z tymi tłami dałoby się ludziom doradzić. Ale z drugiej strony - to tylko tła, detal na kanale. Rzucę pomysł reszcie i pomyślimy. RE: Ogólnie - Nempik7 - 13-08-2012 08:38 Właśnie niektórzy potrzebują np. tła na kanał, bądź bannera lub awatara bo nie każdy potrafi takie coś zrobić więc chodzi mi głównie o Grafikę i w niej poddział prośby itp. RE: Ogólnie - ZooMpl21 - 17-08-2012 00:16 Nie rozumiem czemu to forum miałoby się zajmować wykonaniem jakiejś grafiki dla kogoś RE: Ogólnie - appareil - 17-08-2012 00:24 Podobnież uważam, to nie PCK. Rady jednak dawać można. RE: Ogólnie - Elwood - 17-08-2012 10:39 @Nempik7 Jeżeli chcesz pomocy w kwestii grafiki, napisz temat. Samemu mógłbym coś tam doradzić :) |