![]() |
Scigałki szukam (Burnout vs. Need For Speed vs. Test Drive) - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Scigałki szukam (Burnout vs. Need For Speed vs. Test Drive) (/showthread.php?tid=1684) |
Scigałki szukam (Burnout vs. Need For Speed vs. Test Drive) - Elwood - 15-08-2012 08:13 Alright. Ostatnio mnie naszła ochota, żeby pograć w jakąś samochodówkę. Od razu wyróżniłem trzy tytuły: Burnout: Paradise, Need For Speed: Hot Pursuit oraz Test Drive Unlimited 2. Tak, wiem, że istnieją inne gry samochodowe, ale zależy mi na open-worldzie. Jeżeli chodzi o grafikę, to wszystko mi jedno, naprawdę. Nie obchodzi mnie, która gra ma lepsze modele samochodów itp. Audio - również wszystko mi jedno (chociaż jazda Ferrari w TDU przy Rajdzie Walkirii... priceless). Model jazdy - szczerze mówiąc, bardziej podoba mi się symulacyjny model jazdy (argh, nie uniknąłem powtórzenia) niczym w TDU, niż ten zręcznościowy z Need For Speedów (o Burnoucie nie wspominając). Generalnie więc najbliżej mi do zakupu TDU2, ale chciałbym jeszcze poprosić Was o radę. Co o tym myślicie? Która z tych gier jest według Was najlepsza? RE: Scigałki szukam (Burnout vs. Need For Speed vs. Test Drive) - Infelicity - 15-08-2012 08:58 TDU2 nie ma dobrego modelu jazdy, jest to jedna z największych mu wytykanych wad. Przynajmniej nie tak dobrego, jak pierwsze TDU. Jeśli w nie nie grałeś, to polecam "jedynkę". Na NFS-a od Criteriona nie warto stawiać, bo to istny Wipeout pod przykrywką gry samochodowej. I w singlu stosuje rozwiązania, które sprawdzają się raczej w grze wieloosobowej, a nie w trybie dla pojedynczego gracza. Burnout jest dobry, bo nie udaje jak NFS w miarę realistycznej gry wyścigowej, przyjemna sieczka na samochody, z dobrym multi. RE: Scigałki szukam (Burnout vs. Need For Speed vs. Test Drive) - BrzeziO - 22-08-2012 08:19 Jeżeli chcesz pograć w DOBRĄ samochodówkę sięgnij po Need For Speed. Burnout jest okropnie nudny i rozgrywka wygląda cały czas tak samo z małą przerwą na zmianę samochodu. W TDU nie grałem to się nie wypowiem... |