![]() |
[+12][na slepa] minecraft lets pley hardkor(odcinki w trakcie krecenia) - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: [+12][na slepa] minecraft lets pley hardkor(odcinki w trakcie krecenia) (/showthread.php?tid=1695) |
[+12][na slepa] minecraft lets pley hardkor(odcinki w trakcie krecenia) - nivop01 - 17-08-2012 12:15 czesc chcialem wam pokazac moj kanal na youtube i zareklamowac swoje filmy oto moj kanal :<ciach> a to moja seria z minecraft hardkor 1 odcinek- 2odcinek - w drugim youtube zepsul jakosc mozecie zostawic komentarz i lapke do zobaczenia i czesc Dobranoc RE: [+12][na slepa] minecraft lets pley hardkor(odcinki w trakcie krecenia) - Voodek - 17-08-2012 13:04 Mam nadzieję, że to tylko durny kawał. ;P Ale, nie nic mówisz, nie używasz mikrofonu. Dzięki czemu, nikt na pewno nie będzie chciał tego oglądać. W dodatku, nie ustawiłeś by program którym nagrywasz, nagrywał samo okno z gry, a nie również tą obwódkę. Ogólnie słabe. Nie reklamujemy swojego kanału na tym forum oraz nie nagrywamy serii z Mienecrafta. ;) RE: [+12][na slepa] minecraft lets pley hardkor(odcinki w trakcie krecenia) - Mrpati - 17-08-2012 13:23 Wydaje mi się że autor złamał chyba wszystkie zasady działu. Dodatkowo, autor chyba próbuje nas zrobić w jajo, tak Hardcore mode nie wygląda w tej grze której nazwy nie powinno się wymawiać. Poza tym, patrząc na jego konto, to widać że włazi na filmiki znanych i się reklamuje. |