Zagrajmy w...
Zmniana tła forum. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Thread: Zmniana tła forum. (/showthread.php?tid=1713)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 11:41

Chciałabym się dowiedzieć czy planowana jest zmiana tła forum na bardziej jasny, taki typowy zagrajmerski. Nie mówię tu o jaskrawych kolorach bijących po oczach. Ogólnie tło wydaje się być ponure.

RE: Zmniana tła forum. - Elwood - 21-08-2012 12:14

,,Typowy zagrajmerski''? Co przez to rozumiesz?

RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 13:30

Na przykład obrazki konsol, kontrolerów, mikrofonu lub obrazki postaci z gry albo print screen fragmentu zagrajmertswa. Tak po prostu,żeby wyglądała ta strona, że jest dla zagrajmerów.

RE: Zmniana tła forum. - appareil - 21-08-2012 14:09

Obecne tło jest szablonem, więc nijakie jest z zasady.
Myślałem nad tym, by coś z tym zrobić, ale ograniczyło by się to raczej do subtelnej zmiany banneru na bardziej pasujący.
Osobiście lubię tę kolorystykę, jest stonowana i uspokajająca - sprzyja dyskusjom. Ale nie wiem jak inni. "Się pomyśli" jak to mawiają.

RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 14:47

Rozumiem. W każdym razie kiedyś zmiany by się przydały. Mnie osobiście przytłacza ten kolor.

RE: Zmniana tła forum. - whit - 21-08-2012 15:11

Gdzie tam zmieniać, piękne tło jest:cool:. Mnie się bardzo podoba obecne. Chcąc nie chcąc zgodzę się z tym zielonym jabłkiem;).

RE: Zmniana tła forum. - MakiMaki - 21-08-2012 18:17

BG jest dobry, stonowany i nie bolą oczy od niego, więc po co zmieniać?

RE: Zmniana tła forum. - Elwood - 21-08-2012 18:35

Kolorystyka mi również pasuje, ale po bokach można by rzeczywiście wkleić jakieś postacie z gier czy coś w tym stylu.

RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 18:48

Jeśli nawet nie kolorystycznie co chociaż postaci z gry lub inne obrazki jakie wymieniłam. Po prostu na pierwszy rzut oka strona nie przypomina typową stronę zagrajmerów. Tylko tytuł i żołnierz na górze strony to pokazują. Nie musi być ich napchane, ale żeby było.

RE: Zmniana tła forum. - appareil - 21-08-2012 19:21

Półżartem już, w czasach gdy dopieru tu się zarejestrowałem i forum prezentowało taki poziom to stworzyłem tę fotoszopkę by to podsumować.