![]() |
Zmniana tła forum. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Zmniana tła forum. (/showthread.php?tid=1713) |
Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 11:41 Chciałabym się dowiedzieć czy planowana jest zmiana tła forum na bardziej jasny, taki typowy zagrajmerski. Nie mówię tu o jaskrawych kolorach bijących po oczach. Ogólnie tło wydaje się być ponure. RE: Zmniana tła forum. - Elwood - 21-08-2012 12:14 ,,Typowy zagrajmerski''? Co przez to rozumiesz? RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 13:30 Na przykład obrazki konsol, kontrolerów, mikrofonu lub obrazki postaci z gry albo print screen fragmentu zagrajmertswa. Tak po prostu,żeby wyglądała ta strona, że jest dla zagrajmerów. RE: Zmniana tła forum. - appareil - 21-08-2012 14:09 Obecne tło jest szablonem, więc nijakie jest z zasady. Myślałem nad tym, by coś z tym zrobić, ale ograniczyło by się to raczej do subtelnej zmiany banneru na bardziej pasujący. Osobiście lubię tę kolorystykę, jest stonowana i uspokajająca - sprzyja dyskusjom. Ale nie wiem jak inni. "Się pomyśli" jak to mawiają. RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 14:47 Rozumiem. W każdym razie kiedyś zmiany by się przydały. Mnie osobiście przytłacza ten kolor. RE: Zmniana tła forum. - whit - 21-08-2012 15:11 Gdzie tam zmieniać, piękne tło jest:cool:. Mnie się bardzo podoba obecne. Chcąc nie chcąc zgodzę się z tym zielonym jabłkiem;). RE: Zmniana tła forum. - MakiMaki - 21-08-2012 18:17 BG jest dobry, stonowany i nie bolą oczy od niego, więc po co zmieniać? RE: Zmniana tła forum. - Elwood - 21-08-2012 18:35 Kolorystyka mi również pasuje, ale po bokach można by rzeczywiście wkleić jakieś postacie z gier czy coś w tym stylu. RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 21-08-2012 18:48 Jeśli nawet nie kolorystycznie co chociaż postaci z gry lub inne obrazki jakie wymieniłam. Po prostu na pierwszy rzut oka strona nie przypomina typową stronę zagrajmerów. Tylko tytuł i żołnierz na górze strony to pokazują. Nie musi być ich napchane, ale żeby było. RE: Zmniana tła forum. - appareil - 21-08-2012 19:21 Półżartem już, w czasach gdy dopieru tu się zarejestrowałem i forum prezentowało taki poziom to stworzyłem tę fotoszopkę by to podsumować. |