![]() |
Kreatywna osoba do minecrafta. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Ustawka (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Kreatywna osoba do minecrafta. (/showthread.php?tid=1798) |
Kreatywna osoba do minecrafta. - przemek3697 - 01-09-2012 03:55 Poszukuje osób kreatywnych do budowy map/y na serwerze Minecraft. Pomysł i zamysł można by powiedzieć że są ale brak osób do ich realizacji. Szukam osób: - 16+ - posiadających mikrofon (nie dyskwalifikuje) - korzystających z TS3 (nie dyskwalifikuje) - znających komendy (nie dyskwalifikuje) - posiadających dużo czasu Zapewniam: - bardzo dobrego TS3 - wspólną grę jak i zabawę Chętnych zapraszam do odpowiedzi w tym temacie lub na PW. Wszystkim chętnym podam adres TS3, na którym obgadamy całokształt. Osoby którym nie podoba się MineCraft i mają jakieś problemy do ludzi którzy w tą że grę grają proszeni są o nie udzielanie się w tym temacie. Pozdrawiam Ps. Nie każdy kto gra w minecrafta jest jego dzieckiem, w MC grają też osoby 30+ ;D RE: Kreatywna osoba do minecrafta. - Fizzy - 11-01-2013 22:31 Ja moge ale mam 14 lat ._. RE: Kreatywna osoba do minecrafta. - MircoCroCop - 12-01-2013 10:31 Coś konkretnego chcecie stworzyć, czy bezcelowa zabawa? RE: Kreatywna osoba do minecrafta. - Andre - 12-01-2013 12:05 Jedynie z czasem mógłby by być lekki problem RE: Kreatywna osoba do minecrafta. - Toshi - 12-01-2013 12:59 Od 16 lat? A to niby dlaczego? Twierdzisz iż osoby poniżej 16 roku życia nie są kreatywne? RE: Kreatywna osoba do minecrafta. - Enerix - 19-01-2013 22:02 Mógłbym pomóc w budowie serwera. Znam w miarę komendy minecraftowe bo sam kiedyś prowadziłem serwer MC sponsorowany. Mikrofon oczywiście że tak ponieważ nagrywam Zagrajmy no i TS3 także jest. Co do wieku to 15 lat ale myślę że się załapę bo jestem w marę ogarniętą osobą(przynajmniej tak twierdzi większość znanych mi osób). |