![]() |
Randomowe filmy z Minecraft - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Ustawka (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Randomowe filmy z Minecraft (/showthread.php?tid=1881) |
Randomowe filmy z Minecraft - chillout - 22-09-2012 14:37 Tak jak w temacie. Szukam kogoś, z kim będę mógł się rozwijać na youtube i wspierać w tworzeniu nowych materiałów z gry minecraft O mnie: Mam 17 lat, do nagrywania podchodzę z odrobiną ogarniętości i dzięki temu zdobyłem 300 widzów w zaledwie kilkanaście dni. Obecnie mam przerwę związaną z czekaniem na nowe części do komputera. Niedługo będą pojawiać się filmy codziennie i wiążę już z tym pewne plany. "Podobno" zanoszę się na kogoś, kto się mocno wybije, w co próbuję uwierzyć. Po link do kanału na PW jeżeli: 1. Nie masz filmów 2. Mikro ci buczy, syczy, ćwierka, trąbi 3. Próbujesz robić z siebie debila usiłując być smiesznym 4. Mieszasz się w dramy Nie pisz RE: Randomowe filmy z Minecraft - JudiMakeFun - 22-09-2012 14:55 Usuń link do kanału z tematu, bo informacje o nim możesz podać osobie, która się tym zainteresuje na prv, a tak to wygląda jak zwykła reklama RE: Randomowe filmy z Minecraft - Grzybiarz - 22-09-2012 14:59 Ohoho, widzę, że ktoś tu nie czytał regulaminu. "4.6 Kolor czerwony jest zarezerwowany dla administracji." Proponowałbym, abyś edytował tą wiadomość. RE: Randomowe filmy z Minecraft - chillout - 22-09-2012 15:06 Serdeczne dzięki za fatygę a nie kapowanie moderatorom. Widzę, że forum jest ucywilizowane, gdzie na większości innych śmierdzi chamstwem. RE: Randomowe filmy z Minecraft - Empirator - 22-09-2012 15:18 Taa, szkoda tylko że minecraft. |