Zagrajmy w...
[+10] Tomb Raider Underworld [17 odcinków] - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [+10] Tomb Raider Underworld [17 odcinków] (/showthread.php?tid=1903)

[+10] Tomb Raider Underworld [17 odcinków] - Kranczer - 29-09-2012 15:29

Zagrajmy w Tomb Raider Underworld to seria, która wywarła na mnie największe emocje. Zaczynając ją, zaczynałem równocześnie swoją "karierę" na YouTube, a skończyłem ją niedawno.
Gram w TRU już chyba 5 raz z rzędu więc dużo rzeczy potrafię :)
Link do playlisty: http://www.youtube.com/playlist?list=PL76092C12FD62C72F&feature=view_all
Dużo osób stwierdziło, że są to dobre odcinki i wielu pomogły one przejść grę.
Zapraszam do oglądania!

RE: [+10] Tomb Raider Underworld [17 odcinków] - gremlin - 20-10-2012 10:46

Rozumiem, że ta seria ma charakter walkthrough, a nie LP, racja? Jeśli się mylę, to wyprowadź mnie z błędu, bo inaczej powinien być oceniany wtedy materiał. Elementy, które są do poprawy (na podstawie 6. odcinka):

- dykcja i głośność Twojego komentarza - dźwięk jest za słaby oraz mówisz niewyraźnie, przez co czasami nie da się Ciebie zrozumieć;
- zbieranie fantów - pokazujesz miejsca, w których powinny być skarby, ale które już odwiedziłeś, lepszym rozwiązaniem byłoby utworzenie nowego profilu w grze, reset dokonań lub nawet reinstalacja, aby faktycznie zebrać skarb;
- w pewnych momentach nie wiesz co robić lub nie jesteś pewien działań, nie są to jakieś rażące uchybienia, ale można to zrobić lepiej;
- przypis na niebieskiej strzałce - po pierwsze korzystaj ze słowników skoro masz problemy z ortografią, po drugie całkiem zbędny przypis, bo i tak to samo mówisz kilka sekund później;
- problemy z ilością klatek - szczególnie wyraźnie przy przerywnikach filmowych;
- szumy;

RE: [+10] Tomb Raider Underworld [17 odcinków] - Kranczer - 21-10-2012 19:10

Masz rację, jest to bardziej walkthrough. Znaczy miał być Let's play, ale około 5odcinka+ dowiedziałem się, że skarby się jeszcze raz nie zrespią (yy o ile można to tak określić). A co do uwag, to wiem, zaczynałem wtedy nagrywanie.