![]() |
"Jesteś Bogiem" oraz "Blow" - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: "Jesteś Bogiem" oraz "Blow" (/showthread.php?tid=2089) |
"Jesteś Bogiem" oraz "Blow" - Teeronvolt - 01-11-2012 21:55 Polecam oba tytuły gdyż powinny one trafić do waszej biblioteki dobrych filmów! Jesteś bogiem świetna biografia ! Blow również tak samo RE: "Jesteś Bogiem" oraz "Blow" - Kocyk - 02-11-2012 22:49 Zgadzam się w 100% gdyż jestem wielkim fanem Paktofoniki i członków z nią zwiazanych. Tak więc polecam. RE: "Jesteś Bogiem" oraz "Blow" - Liberoo - 05-11-2012 22:52 Ja powiem tak, niektóre sceny w "Jesteś Bogiem" są nudne ale niektóre są takie super (żeby nie użyć tu słowa niestosownego) że mam ochotę oglądać ten film w kółko. Rolę zostały odegrane idealnie. Bardzo mi się podobało jak M. Kolwaczyk zaśpiewał Nowiny, jest to moja ulubiona scena. Cały film 10/10 a "Blow" jeszcze nie oglądałem ale w najbliższym czasie mam zamiar to zrobić. RE: "Jesteś Bogiem" oraz "Blow" - dzida - 08-04-2013 02:52 Jeztes bogiem jest nudne, swiat szarobury, jakies bloczyska, a magik byl swirem |