Zagrajmy w...
[+18] Prototype (30 Odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [+18] Prototype (30 Odcinków) (/showthread.php?tid=2177)

[+18] Prototype (30 Odcinków) - SilentShy - 21-11-2012 20:24

Gra akcji/TPP z otwartym światem na wzór Grand Theft Auto. Akcja toczy się na wyspie Manhatan. Tajemniczy wirus zaczyna przeobrażać ludzi w potwory. Wcielamy się w Aleksa Mercera, który na skutek infekcji zyskuje moc zmieniania kształtu własnego ciała. Umiejętność tę wykorzystuje w walce z organizującymi kwarantannę siłami wojskowymi.

Playlista
http://www.youtube.com/playlist?list=PL79D2EF237E720C9E&feature=view_all

RE: [+18] Prototype (30 Odcinków) - john - 28-11-2012 21:45

[spoiler]Co mamy ocenić ? Komentarza nie ma więc nie rozumiem dlaczego to umieściłeś na yt, a tym bardziej dałeś tutaj do oceny skoro nie ma głosu. Nie wiem czym chcesz zawojować yt ale bez komentarza to niezbyt mądre marnowanie swojego czasu.[/spoiler]

RE: [+18] Prototype (30 Odcinków) - SilentShy - 28-11-2012 21:58

(28-11-2012 21:45 )john Wrote:  Co mamy ocenić ? Komentarza nie ma więc nie rozumiem dlaczego to umieściłeś na yt, a tym bardziej dałeś tutaj do oceny skoro nie ma głosu. Nie wiem czym chcesz zawojować yt ale bez komentarza to niezbyt mądre marnowanie swojego czasu.
Czy każe czy oceniać? Wrzuciłem ten film ponieważ jest w wersji Polskiej. To znaczy że są napisy PL. Na pewno kogoś interesowała fabuła. Wiec teraz ma okazje dowiedzieć się wszystkiego o grze. Nawet zrobiłem 2 filmy pokazujące "Cała Fabułę" i "Sieć Intryg".

RE: [+18] Prototype (30 Odcinków) - Enerix - 21-01-2013 22:04

Niezabardzo jest tutaj co powiedzieć....nie komentujesz tutaj nic więc niepotrzebnie wrzuciłeś to na tą stronę.
Nie można o tym powiedzieć nic. Poprostu sama gra i tyle. To to samo jakby ktoś z oglądających ściągną sobie grę i sam przeszedł. Rozumiem że chciałeś ukazać fabułę...ale bez komentarza, wrzucanie tej playlisty tutaj nie ma sensu.
No chyba że chcesz sobie tylko nabić wyświetlenia.