![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2384) |
Negatyw zamknął konto - korek81 - 12-12-2012 18:51 Może ja sie wypowiem. Z tego co wiadomo nam to keyloggera robiły tak zwane gimbusy w wieku 14-18lat. To co robi nitro to wszystko są fotomontaże itd. Coś mi tu śmierdzi że nitro obwinia wlasnie ich i robi takie fotomontaże co powiem że ci to dobrze nie wychodzi bo znam sie na informatyce itd. i wszystko sprawdzilem jesli chcecie zobaczyc ze to fotomontaż np z Pingwinem pobierzcie filmik i sprawdzcie ścieżke dzwiekową jest inna nie pochodzi wgl z tego nagrania. Coś mi sie wydaje żę cały nitrosystempro może być tym całym gimbusem co robił coś dla nich moze i nawet tego keyloggera on napisał. Po pierwsze wiele to tłumaczy to że wszystko zaczyna oskarżać jakieś tam dowody podrabia itd. a mu to nie wychodzi myśleliscie o tym ? RE: Negatyw zamknął konto - szymekpl - 12-12-2012 18:53 (12-12-2012 18:51 )korek81 Wrote: Może ja sie wypowiem.Napiszę to już 2 raz, tak jak dużo innych osób. To NIE keylogger! Jeżeli już to trojan albo stealer. Ale broń boże keylogger. Skoro tak znasz się na informatyce to nie pisz takich głupot. RE: Negatyw zamknął konto - korek81 - 12-12-2012 18:55 Szymek ;) Napisałem to jako keylogger bo inni nie rozumia słowa stealer czy coś . Pomyśl pierw przed wypowiedzia swoją . @Edit . 80% tego forum to dzieci 14-16lat więc jak oni maja rozumieć to ? RE: Negatyw zamknął konto - Cervolt - 12-12-2012 18:57 Sry... Jakbyś napisał stealer to bym wiedział ^^ RE: Negatyw zamknął konto - korek81 - 12-12-2012 18:58 Ty może tak ale inni ? więć sie nie wypowiadaj bo to że przeczytałeś na google.pl to nie znaczy ze wszyscy będa wiedziec. Jak by ta sprawa wgl nie zainstniała z negatywem i tym trojanem to byś nie wiedział co to Stealer , DDoS itd. RE: Negatyw zamknął konto - Cervolt - 12-12-2012 19:01 (12-12-2012 18:58 )korek81 Wrote: Ty może tak ale inni ? więć sie nie wypowiadaj bo to że przeczytałeś na google.pl to nie znaczy ze wszyscy będa wiedziec. Może i nie bo nie interesuję się informatyką. Lecz każdy człowiek może sprawdzić pojęcie ,,stealer" chociażby z podst. Angielskiego. Dobra odchodzimy z tego tematu bo dąży on do niczego :) RE: Negatyw zamknął konto - Jajo354 - 12-12-2012 19:01 (12-12-2012 18:58 )korek81 Wrote: Ty może tak ale inni ? więć sie nie wypowiadaj bo to że przeczytałeś na google.pl to nie znaczy ze wszyscy będa wiedziec. Kończ waść wstydu oszczędź. Nie jesteś jedynym człowiekiem na świecie, który taką wiedzę posiada. Jeżeli chcesz podbudować swoje ego(które i tak wydaje się być wyższe od Mount Everest) to źle trafiłeś. RE: Negatyw zamknął konto - korek81 - 12-12-2012 19:02 No tak ale przyznaj mi racje że człowiek który próbuje osądzać kogos kto jest niewinny robi fotomontaże , podróbki itd. To tak jak by coś krył . RE: Negatyw zamknął konto - Baldo - 12-12-2012 19:02 Co wy się martwicie o dzieci, kltóre mogą nie zrozumiec? Jak ktoś czegoś nie zrozumie to sobie wygoogluje i dostanie potrzebne mu info... RE: Negatyw zamknął konto - Cervolt - 12-12-2012 19:08 (12-12-2012 19:02 )Baldo Wrote: Co wy się martwicie o dzieci, kltóre mogą nie zrozumiec? Jak ktoś czegoś nie zrozumie to sobie wygoogluje i dostanie potrzebne mu info... Dokładnie tak ;) |