![]() |
Pomocy z adsense - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Thread: Pomocy z adsense (/showthread.php?tid=2389) |
Pomocy z adsense - doli24 - 15-12-2012 02:52 Witam Mam problem w rejestracji w adsense.Mianowicie chodzi o to ze kiedy pisze swoja główną witrynę pojawia mi się "Jeśli chcesz zarabiać na treści wideo YouTube, zgłoś się bezpośrednio przez YouTube. Dowiedz się więcej". Czy może ktoś wie o co chodzi bo ja już do tego siły nie mam .... RE: Pomocy z adsense - WinterWolf - 15-12-2012 22:43 A włączyłeś monetyzację na YT? Bo obecnie można włączyć monetyzację na YT bez posiadania AdSense - oczywiście wtedy cała kasa za reklamy idzie na Google. W każdym razie być może AdSense o to właśnie w tym momencie chodzi (nie jestem tego pewna, bo mam włączoną samą monetyzację - zależało mi na niestandardowych miniaturkach, a monetyzacja je uruchomiła). RE: Pomocy z adsense - LamaTiVi - 15-12-2012 23:07 Nie prawda! Kasa przychodzi Ci na adsense od razu jak podłączysz:) dziś tego doświadczyłem RE: Pomocy z adsense - WinterWolf - 15-12-2012 23:27 O, fajnie! Dzięki za sprostowanie :) RE: Pomocy z adsense - Rostanga - 15-12-2012 23:27 Dobrze rozumiem ? Moge wlaczyc monetyzacje nie majac podpietego konta AdSense. Po podłączeniu kwota automatycznie dodaje się do konta ? RE: Pomocy z adsense - WinterWolf - 15-12-2012 23:31 Ja mam włączoną monetyzację bez konta AdSense. Nigdy konta AdSense nie włączałam, za to monetyzację na YT owszem. Przez to żadne info o zarobkach mi się nie wyświetlają. Z tego co mówi LamaTiVi to najprawdopodobniej będzie jak przypuszczasz - że jak podłączysz konto na YT z AdSense to dotychczas zarobiona na reklamach kasa pojawi Ci się na Twoim AdSense. Albo jakaś zbliżona do tego suma (gdzieś wcześniej widziałam na którymś forum wypowiedź, która potwierdzała to, niestety nie pamietam gdzie, także jestem skłonna w to uwierzyć, być może niebawem sama to sprawdzę i wreszcie AdSense założę). RE: Pomocy z adsense - LamaTiVi - 15-12-2012 23:31 może nie natychmiast u mnie po około 10 dniach pokazała się kwota z przed podpięcia RE: Pomocy z adsense - doli24 - 16-12-2012 08:28 Ehhh to jest totalnie chore jak mam powiązać konto adsense z kanałem yt jak adsense odsyła mnie do yt. Gdzie jest sens ? |