![]() |
Terraria - Co o niej sądzicie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Terraria - Co o niej sądzicie? (/showthread.php?tid=2427) |
Terraria - Co o niej sądzicie? - TheIntelPL - 17-12-2012 20:45 Terraria jest grą z gatunku sandbox stworzoną przez RE-LOGIC. Prace nad grą rozpoczęły się w okolicach stycznia 2011 roku. Gracz wciela się w postać, która potrafi stawiać oraz niszczyć bloki i stara się przeżyć w świecie pełnym potworów. Grę można zakupić poprzez platforme steam za 9.99€ Post piszę do osób które grają lub grali długo w Terrarię.Co myślicie o dalszym rozwoju gry i co wam najbardziej się w niej podoba, a co powinni zmienić? RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - MircoCroCop - 17-12-2012 21:13 Grałem, nie spodobała mi się, usunąłem. RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - Selevan - 18-12-2012 01:38 Jaki dalszy rozwój? Czy oni tej gry nie przestali updejtować jakieś 11 miesięcy temu ? RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - AcerNew2 - 29-12-2012 11:10 Terraria ciekawą gierką była dla zanim za czołem grać w Minecraft'a. Terraria byłą by może dalej ciekawa gdy by nie byłą 2D. Jak by ją zmienili na tą 3D (kamera za postacią najlepiej ) i dali bardziej normalne życie (chodzi mi o to, że zamiast kwadratów to normalne długie drzewo np. sosne). Wtedy by może była dalej ciekawa RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - Elwood - 29-12-2012 11:26 Tja, jeszcze niech dodadzą bronie i zrobią z niej FPSa. Najlepiej z minigierkami logicznymi i nieliniową fabułą. RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - TheIntelPL - 29-12-2012 14:21 @AcerNew2 Ty chyba z 5 minut w nią grałeś.Jak śmiesz mówić, że terraria byłaby lepsza w 3D? Terraria jest najlepsza w 2D i ch*j. 50 POST DEDYKUJE MOJEJ MAMJE ;d RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - Tylak21 - 29-12-2012 14:39 Jedno jest pewne. Lepsze to od minecrafta ;) A terraria jest bardzo przyjemna jeśli chodzi o granie w nią. Lubię do niej wracać i zaczynać od nowa, bądź też pobawić się a starym save'ie :) RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - cebula - 30-12-2012 00:09 Zdecydowanie lepsza od minecrafta. -Ma przyjemną muzyczkę, która nie usypia. -Ma więcej przedmiotów, przeciwników, Bossów. -Npc pełnia jakąś funkcję np. leczą,sprzedają. -Chodzenie po podziemiach jest fajniejsze od minecrafta. RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - Pawel4344 - 19-01-2013 16:02 Terrari nie polecam . Szybko się nudzi . Dla mnie nieciekawa. RE: Terraria - Co o niej sądzicie? - amakuzax - 19-01-2013 23:49 Polecam Terrarie ja naprzyklad nagrywam z niej Zagrajmy Jest bardzo ciekawa i tajemnicza nie oglodam poradnikow celowo dlatego ze jakies konce swiata i inne paskudy czekaja wrecz na ciebie co sprawia adrenalinke :) |