![]() |
Gry survivalowe - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Gry survivalowe (/showthread.php?tid=2461) |
Gry survivalowe - Tylak21 - 20-12-2012 08:49 Cześć! Zacznijmy od tego, że strasznie lubię survival. Nie tylko w normalnym życiu, ale też w grach. Zawsze mnie kręciło to, że zostaję gdzieś i muszę przeżyć za wszelką cenę. Podczas czytania Robinsona Crusoe byłem wniebowzięty. Można by tak dalej, ale przejdę do sedna wątku. Nie znacie może jakichś gier survivalowych? Coś jak Stranded II, Don't Starve, itp. Grałem już w majnekrafta i nie powiem, żeby mnie zachwycał. Aktualnie gram w Don't Starve i powiem, że jak na razie trzyma się dobrze. Stranded II przeszedłem, ale chyba zainstaluję znowu i zagram na losowej wyspie. Nie chcę też gier typu Haven&Hearth (Swoją drogą ciekawe :P) oraz Wurm Online, bo są przez neta i mi to nie bardzo idzie na rękę. Więc jeśli ktoś ma takie gry, to niech pisze śmiało! Z góry dziękuję :) ______ Gry, w które grałem: Wurm Online Haven&Hearth Minecraft Terraria Stranded II RE: Gry survivalowe - TheIntelPL - 20-12-2012 09:57 Jeśli jeszcze nie grałeś w Terrarię to ci gorąco polecam. Można ją kupić na Steamie i dość często są na nią promocje. RE: Gry survivalowe - Tylak21 - 20-12-2012 10:43 Zapomniałem o Terrari, a mam kupioną, przegrane 25h. Dokleję do pierwszego postu. A jeśli o to chodzi, to wolę bardziej gry, w których jest coś takiego jak głód, pragnienie, itp. :) RE: Gry survivalowe - TheIzuel - 20-12-2012 10:49 Jest jeszcze WarZ. Sam tego nie mam ale z tego co widziałem, WarZ to taka PvP z zombie gdzie jest głód i pragnienie. RE: Gry survivalowe - gremlin - 20-12-2012 11:08 Jeśli zombiaki Cię nie odstraszają, to zwróć uwagę na Project Zomboid. RE: Gry survivalowe - appareil - 20-12-2012 14:49 Lost in Blue, na DS-a, chyba ze trzy części są, choć grałem tylko w pierwszą. Całkiem niezłe, choć potrafi czasem irytować. Bardzo fajne jest wykorzystanie ekranu dotykowego. RE: Gry survivalowe - Tylak21 - 20-12-2012 20:22 Właśnie gram w Lost in Blue(na emulatorze ;p NO$GBA dokładniej) i zapowiada się ciekawie. Fajne jest nawet to, jak się rozpala ognisko. Dmuchanie itd. + system dwóch postaci do wykarmienia. |