![]() |
FAR CRY 3 warto ?! - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: FAR CRY 3 warto ?! (/showthread.php?tid=2496) |
FAR CRY 3 warto ?! - iniluxx - 23-12-2012 21:00 Witam planuje zakup far cry 3 co możecie powiedzieć o tej grze wiele słyszałem opinii że to gra roku dla nie których jestem ciekaw co wy o niej sądzicie kupować ? RE: FAR CRY 3 warto ?! - appareil - 23-12-2012 21:22 Sądzę, że powinieneś nauczyć się konstruować zdania. Na początek spróbuj pojedyncze, później spróbuj złożonych współrzędnych, by przejść do hardkoru dla polonistów - złożonych podrzędnie. RE: FAR CRY 3 warto ?! - TheIntelPL - 23-12-2012 21:38 @up Off-top :P @topic Gra jest całkiem ciekawa.Fajna fabuła, ale zdecydowanie szybko się nudzi, przynajmniej mi się szybko znudził. RE: FAR CRY 3 warto ?! - Adler - 23-12-2012 21:48 Nie polecam. Wrogowie są banalni, nawet na najwyższym poziomie trudności jesteś niemal nieśmiertelny. Historia przedstawiona w grze jest nudna i nieciekawa, niestety nie można przewijać cutscenek. Interfejs jedzie konsolowością i na PC bardzo denerwuje. Gra chyba miała być na czymś wzór Fallouta 3 tylko bez wyborów. Jest dużo znajdziek i miejsc do podbicia więc jeśli lubisz robić gry na 100% to raczej by ci się spodobała. RE: FAR CRY 3 warto ?! - iniluxx - 23-12-2012 22:33 Dzięki za rady. No to prawda dość łatwa jest rozgrywka , grałem u kumpla i praktycznie aby zginąć trzeba było się postarać i to nieźle . RE: FAR CRY 3 warto ?! - Laser_N7 - 07-01-2013 16:02 Gra jakby sandboxowa Z szaloną historią i eksploracją. Zdecydowanie warto. |