![]() |
Poszukiwania Dungeon crawler'a! - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Poszukiwania Dungeon crawler'a! (/showthread.php?tid=2514) |
Poszukiwania Dungeon crawler'a! - Venturas - 26-12-2012 17:30 Witam! Zacznę od tego, iż niedawno w swe ręce dorwałem grę Legend of Grimrock. Nigdy wcześniej z tym gatunkiem gier nie miałem styczności (Dungeon Crawl). Na początku podchodziłem do niej niepewnie ale już po chwili gra mnie wciągnęła i bardzo zauroczyła. Zagadki, tajne przejścia, walka, budowa postaci rodem z RPG - jednym słowem bomba. No i tu prośba do was moi drodzy, czy macie coś godnego polecenia z tego gatunku? Trójwymiar mile widziany, ale oczywiście nie musi występować ;) Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi ;) RE: Poszukiwania Dungeon crawler'a! - appareil - 26-12-2012 23:54 Eye of the beholder, Dungeon Master RE: Poszukiwania Dungeon crawler'a! - Selevan - 27-12-2012 00:06 Lands of Lore / Ishar <- (choć ten troche mniej dungeon.) RE: Poszukiwania Dungeon crawler'a! - Venturas - 27-12-2012 07:50 Dzięki za propozycje. Na tą chwilę zainteresował mnie Eye of the beholder. Miałem już okazję chwilę pograć i muszę powiedzieć, że potrafi wciągnąć ;) I coś czuję, że zajmie mi trochę czasu. Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś propozycje to walić śmiało. RE: Poszukiwania Dungeon crawler'a! - cebula - 28-12-2012 18:31 Anvil of Dawn, Seria Might and Magic, Black Crypt, Dungeon Hack, Stonekeep, Dungeon Master 1 i 2, ultima underworld 1 i 2, Arx fatalis. Jak se przypone sobie to dopisze. |