![]() |
Ronnin,Usagi - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: Ronnin,Usagi (/showthread.php?tid=268) |
Ronnin,Usagi - Usagi - 10-05-2011 21:39 Pierwszy raz gdy zacząłem używać YT to było jakieś gówniane irytujące filmiki. Potem zacząłem oglądać Longplaye i tam spotkałem pewnego Polaka i się mnie spytał "Czy lubię oglądać filmiki tego typu??" moja odpowiedz brzmiała Tak i podał mi linka do "Bungo21" i znów oglądałem i oglądałem aż pomyślałem"???" czy ja też mogę nagrywać ??. Początki były trudne ale daję radę. A tera może trochę o moim kanale xD. Kompletne zagrajmy w: ►Modern Warfare 2 Misje Specjalne -------------------------------------------------------------------- Obecne projekty: ►Resdient Evil 2 -------------------------------------------------------------------- Projekty zawieszone: ►Modern Warfare 2 Singleplayer nie mam chęci) ►Modern Warfare 2 Multiplayer (nie mam chęci) ►Minecraft (Brak pomysłow) ►Wolfenstein (Brak płyty) -------------------------------------------------------------------- Planowane projekty: (mogą ulec zmianie/kolejność alfabetyczna) ►Resident Evil 4,5 ►Mass Effect 2 ►Assasin Creed ►Half Life 2 EP 1 ►LOL (pare odcinków) ►Call of Duty 1 ►Call of Duty UO Podoba ci się ?? to wskakuj na pokład ;P z Usagim Samurajem królikiem który, samotnie wędruje po siedemnastowiecznej Japonii i robi Zagrajmy W xD Mod Edit: Powód przeniesienia - niestosowanie się do regulaminu w dziale "Wasze Kanały". |