![]() |
Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? (/showthread.php?tid=2689) Pages: 1 2 |
Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - MajkelPlay - 11-01-2013 11:58 Witam! Otóż mam do Was pytanko. Jakich premier oczekujecie w 2013 roku? I co najważniejsze jak (według Was) powinny one wyglądać? Ja osobiście czekam na: -Dead Space 3 - Według mnie powinno być więcej dynamiki, strzelania i akcji. I mam nadzieję, że nie spieprzą trybu multiplayer, jak to było w drugiej części. -Company of Heroes 2 - Osobiście nie oczekuję tu wielkich zmian w istocie rozgrywki. Chciałbym tylko nowej, ciekawej kampanii. Tyle mi wystarczy. -BiosShock: Infinite - tego tytułu nie mogło zabraknąć na mojej liście. Szczerze nie wiem czego mam oczekiwać. Być może chciałbym, aby rozgrywka nie toczyła się tylko w tych ,,klaustrofobicznych'' tunelach z poprzedniej części. -Dead Island: Riptide - Tutaj oczekuję tylko takiego trybu kooperacji jak w pierwszej odsłonie. Na mojej liście na 2013 rok to chyba tyle. A co Wy sądzicie o premierach w tym roku? Jakich gier oczekujecie? Zachęcam do pisania poniżej. : ) RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - Querys - 11-01-2013 12:09 Ja czekam na : -GTA 5 - Bo dla mnie czekać na nowe GTA to obowiązek. Od dawna jestem fanem tejże serii i zapartym tchem czekam. Ponadto w grze będziemy sterować trzema postaciami, więc będzie ciekawie :) -Crysis 3 - Kontynuacja historii o proroku, też nie mogę się doczekać aby pozwiedzać Nowy York w wersji "Jungle" -Dragonborn - DLC do Skyrim dodające nam nową krainę - fajnie będzie odwiedzić nowe obszary :D RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - Elwood - 11-01-2013 17:40 Zapatruję się na kolejne The Walking Dead oraz Remember Me. Prawda jest taka, że nigdy nie myślę o zbyt wielu tytułach, raczej jeżeli coś już wyjdzie, zaczynam się tym interesować. A, i z samej ciekawości czekam na GTA V. RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - WolfGB - 11-01-2013 19:12 Company of Heroes 2 może w końcu coś ruszy się jeśli chodzi o ligi no i oczywiście Rome 2 Total War RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - Malix - 11-01-2013 19:53 Ja na CoH 2 czekam :3 Będzie można kacapów wybijać! RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - kruskader - 11-01-2013 21:13 NEO XYZ - Indie Shoot'em up na Dreamcasta Bayonetta 2 - myśle, że dla tej gry kupię Wii U RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - AcerNew2 - 12-01-2013 18:12 Czekam jedynie na Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - cebula - 12-01-2013 21:30 -Alien Colonial Mariens - Jestem ciekaw jak im wyjdzie ta gra, oby nie wyszła z tego kupa jak Avp2010 -Carmageddon Reincarnation - Od lat czekałem na tą część i oby nie był zwykłym średniakien jak TDR2000. -Planetary Anniliation - w dzisiejszych czasach jakoś mało wychodzą strategii. -Wasteland 2 - coś dla fanów Fallouta i Wasteland. RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - Andzia639 - 12-01-2013 22:02 The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn Mount & Blade II Apotheon SimCity 5 Tomb Raider Bioshock: Infinity Adventurer Total War: Rome II Raven's Cry Call of Juarez: Gunslinger Metro: Last Light Against the wall Splinter Cell: Blacklist Remember me Feist Thief 4 Tom Clancy's: Rainbow 6 Patriots Watch dogs DOTA 2 Europa Universalis IV Dark Souls 2 Wybaczcie jeśli są na niej gry co dopiero premierę mają po 2013 ale po prostu lista to lista ;p Jednak tak na prawdę oczekuję na grę która wciągnie mnie tak bardzo że będę musiał zerwać noc bo inaczej nie wytrzymam. Czyli coś podobnego jak ja mam na punkcie herbaty RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku? - appareil - 13-01-2013 01:48 Quote:NEO XYZ - Indie Shoot'em up na DreamcastaA ja nadal w Sturmwinda nie grałem :< Bientôt l'été - nowa gra ToT-u, czyli kolejne dziwaczne niewiadomoco o niewiadomoczym. Tym razem zapieprzać się będzie po plaży i grać w szachy. No i szukać drugiego, trzeciego i czwartego dna w tym onirycznym dziwadle. |