Zagrajmy w...
Don't Starve - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Don't Starve (/showthread.php?tid=2780)

Pages: 1 2

Don't Starve - Toshi - 21-01-2013 18:31

Co sądzicie o grze Don't Starve która dość szybko zdobyła popularność i która jest bardzo lubiana przez zagrajmerów?
Osobiście gra mi się bardzo podoba, no ale niestety bardzo łatwo jest w niej zginąć. Jest w niej masa rzeczy których jeszcze nie rozumiem, ale z dnia na dzień staram się dowiadywać więcej.
Bardzo bym się cieszył gdyby do gry wprowadzili tryb multiplayer. Pozwalało by to na świetną zabawę z przyjaciółmi.
A jakie jest wasze zdanie o Don't Starve?

RE: Don't Starve - Chomik - 21-01-2013 20:28

Bardzo lubię tę grę. Lubię z kolegami pobiegać razem po łące i pościnać drzewa. Również lubię pozrywać trochę marchewek(oczywiście z krzaków), a czasami nawet coś razem z kolegami upolujemy. Bardzo dobrze bawię się z tą grą, a jednocześnie nie czuje, że marnuje życie przed komputerem. Poleciłbym tą grę nawet babci, gdyby żyła.

(Tą i tę użyte przy tym samym rzeczowniku ze względu na bycie leniwym i nie chęć do sprawdzenia poprawnej formy)

RE: Don't Starve - Tylak21 - 21-01-2013 21:10

@Chomik
Mówisz to tak, jakby w tej grze był tryb multiplayer.
@Topic
Co do gry, to spodobała mi się. Jeśli się starasz i znasz swoje możliwości to nie zginiesz tak prędko. Gra się ciekawie i dodatkowo grafika jest po prostu świetna jak dla mnie.

RE: Don't Starve - Toshi - 22-01-2013 09:08

Możecie pisać też ile dni przeżyliście za pierwszym razem, albo który dzień aktualnie macie.
Na pierwszym świecie przeżyłem 6 dni.
Na aktualnym jest 8 :D

RE: Don't Starve - Chomik - 22-01-2013 11:15

Wooow. Ja to żyje już 16 lat i trochę dni. Jak to możliwe, że taka mała larwa 8 dniowa do nas pisze? I jak to "ile dni przeżyliście za pierwszym razem"? Przecież żyje się raz...

RE: Don't Starve - LamaTiVi - 22-01-2013 12:01

ja od pierwszego razu przeżyłem juz troche ;P

RE: Don't Starve - Toshi - 22-01-2013 12:56

@Chomik
Taki głupi czy udajesz?

RE: Don't Starve - Chomik - 22-01-2013 19:25

Nie cwaniakuj bo ci napierdole.

RE: Don't Starve - gremlin - 22-01-2013 20:32

Hehe, Internet Hools 4life.

RE: Don't Starve - nobody - 23-01-2013 21:57

Gra nawet fajna, niestety multiplayera nie będzie co moim zdaniem prędzej czy później zabije tę grę bo po prostu szybko się znudzi.