![]() |
Django - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: Django (/showthread.php?tid=2819) |
Django - The Meldero - 27-01-2013 22:33 Nowy film Quentina Tarantino. Właśnie wróciłem z seansu tego jakże "wielkiego" filmu. Wiele osób uważa go za najlepszy film ostatnich czasów, ma niebywale wysokie noty. Ode mnie tyle : oglądało się przyjemnie i jestem zadowolony, aczkolwiek przez cały film odczuwałem taką typową,oklepaną fabułę. W 100% przewidywalną. A co wy sądzicie o tym filmie? Zapraszam do opinii =) RE: Django - Elwood - 27-01-2013 22:37 Coraz bardziej mnie ciekawi ten film. Przy okazji chcę zobaczyć, jak Tarantino podszedł do nakręcenia swojego pierwszego westernu w karierze. RE: Django - The Meldero - 27-01-2013 22:42 @Elwood Mówiąc szczerze - fabuła jak w typowym westernie, nie ma co spoilerować, więc nie będę w nią wnikał. Strzelaniny bardzo, ale to bardzo satysfakcjonują. Tarantino się przyłożył, nie ma co ukrywać. Ja osobiście wystawiłbym mu ocenę -9/10 . I gorąco Ci polecam zapoznanie się z tą produkcją. RE: Django - LamaTiVi - 27-01-2013 23:01 Film jest fajny ale końcówka z ta strzelaniną baaaardzo mi popsuła cały obraz tego filmu. Trochę szkoda ale niesmak pozostał RE: Django - Malix - 28-01-2013 00:46 A mnie ten film denerwuje, bo jak chciałem pobrać Django z 1966 roku to nie mogłem znaleźć :< Ps. RE: Django - Roofix - 03-02-2013 21:36 [spoiler]Śmierć dra Schulza i akcja po strzelaninie (mnie tam się podobała) to już zwolnienie akcji. Końcówka mogłaby być lepsza, tak to oceniając film u mnie traci jeden punkt w skali. Ale i tak źle nie jest, bo reszta trzyma poziom.[/spoiler] |