![]() |
Scrable + Legend of Grimrock = Wordtrap Dungeon darmowa gra logiczna. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: Scrable + Legend of Grimrock = Wordtrap Dungeon darmowa gra logiczna. (/showthread.php?tid=2978) |
Scrable + Legend of Grimrock = Wordtrap Dungeon darmowa gra logiczna. - BorucGT - 21-02-2013 13:18 Ostatnio znalazłem dosyć ciekawą grę logiczną mającą w sobie Zawarte w grze scrable wymyślanie słów Oraz otoczenie i klimat z Legend of Grimrock Przedstawienie gry mojego autorstwa dostępne jest tu W najbliższym czasie gre przybliżę bardziej przez nagranie z niej zagrajmy hardcore (do śmierci) Won z tym adfly. RE: Scrable + Legend of Grimrock = Wordtrap Dungeon darmowa gra logiczna. - kruskader - 21-02-2013 13:22 Czasem mi żal naszych adminów. Tyle muszą zasuwać na forum, bo co rusz ktoś zasługuje na banicję. RE: Scrable + Legend of Grimrock = Wordtrap Dungeon darmowa gra logiczna. - Avible - 21-02-2013 16:36 Gra jest w stanie beta i nie jest darmowa. Gra jest niedorobiona i robienie z niej serii to idiotyzm. Pomyśl i poszukaj info czasem zanim coś napiszesz na forum.. |