Zagrajmy w...
[+16] Call of Juarez Więzy Krwi (15 odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [+16] Call of Juarez Więzy Krwi (15 odcinków) (/showthread.php?tid=2997)

Call of Juarez Więzy Krwi (15 odcinków) - xDeltoid - 23-02-2013 16:44

Hejka chce wam zaprezentować zagrajmy w Call of Juarez Więzy Krwi

Call of Juarez Więzy Krwi to strzelanina FPS pełną gębą. Jest w niej wszystko czego trzeba strzelaninie i wszystko co powinno znaleźć się w grze o kowbojach. Są więc wielkie sceny bitewne, sprytnie wplecione w wątek wojny secesyjnej, jest możliwość postrzelania ze stacjonarnego karabinu maszynowego Gatlinga, są emocjonujące przejażdżki na koniach, pościgi, pogonie, starcia z bandytami i rozeźlonymi mieszkańcami no i oczywiście pojedynki.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLLZM7r2OKISVNacZO3ATZRAHc79Pl4flg

RE: [16] Call of Juarez Więzy Krwi (8 ODCINKÓW) - Lugia007 - 01-03-2013 01:23

Masz za bardzo wyczulony mikrofon, bo słyszę inne dźwięki z zewnątrz prócz twojego głosu np. stukanie i brzęczenie samego mikro. Poza tym to oklepane "siemanko" trochę drażni.
Narazie tyle.

RE: [16] Call of Juarez Więzy Krwi (8 ODCINKÓW) - Shodan PL - 02-03-2013 01:58

Sprawdziłem kilka twoich filmików żeby być pewnym czy przypadkiem tylko w jednym nie występuje ten problem, jednak kolega wyżej ma rację i Twój mikrofon wyłapuje dźwięki otoczenia. Proponuje troszkę zmniejszyć dB oraz odszumiać głos (o ile nagrywasz go w osobno) w programie Goldwave. Jeśli zaś chodzi o samą serię Call of Du.. Juarez to wygląda to przyzwoicie. Staraj się być bardziej aktywny w kwestii komentarzy. Od siebie mogę dodać (tak poza tymi filmikami) żebyś rozbudował trochę opis swojego kanału + zmienił tło. Ale to tylko drobna sugestia. :) Życzę powodzenia w dalszym nagrywaniu.

Pozdrawiam

RE: [16] Call of Juarez Więzy Krwi (8 ODCINKÓW) - xDeltoid - 05-03-2013 17:06

(02-03-2013 01:58 )Shodan PL Wrote:  Sprawdziłem kilka twoich filmików żeby być pewnym czy przypadkiem tylko w jednym nie występuje ten problem, jednak kolega wyżej ma rację i Twój mikrofon wyłapuje dźwięki otoczenia. Proponuje troszkę zmniejszyć dB oraz odszumiać głos (o ile nagrywasz go w osobno) w programie Goldwave. Jeśli zaś chodzi o samą serię Call of Du.. Juarez to wygląda to przyzwoicie. Staraj się być bardziej aktywny w kwestii komentarzy. Od siebie mogę dodać (tak poza tymi filmikami) żebyś rozbudował trochę opis swojego kanału + zmienił tło. Ale to tylko drobna sugestia. :) Życzę powodzenia w dalszym nagrywaniu.

Pozdrawiam
Dziekuję postaram sie zmniejszyc db btw odszumiam mikrofon programem Adobe Audition + dodaje broadcast Dziekuję za Opinie :)
Pozdrawiam