![]() |
Crysis 3 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Crysis 3 (/showthread.php?tid=3068) |
Crysis 3 - The Meldero - 10-03-2013 12:51 Witajcie! Co myślicie o nowym dziele Cyrteka? Z tego co wiem zbiera masę pozytywnych ocen. Czy zasłużył? Sam nie grałem, ale znajomi mi polecali. Częstym argumentem jest "połączenie 1 i 2 w jedną spójną i przyjemną całość". A co wy sądzicie o tej grze? Myślicie, że opłaca się kupić? RE: Crysis 3 - Infelicity - 10-03-2013 13:15 Crisis 3 in the nutshell. RE: Crysis 3 - appareil - 10-03-2013 19:58 Najlepiej wydane 280zł tego tygodnia. RE: Crysis 3 - whit - 15-03-2013 06:16 Mi natomiast znajomy mówił, że nie chce mu sie w to grać, tu możecie sobie wyobrazić obojętną minę w związku z tym tytułem, którą mi sprezentował przy okazji tego stwierdzenia. A tak nawiasem, po co godzić za tymi nowinkami, skoro można nie dopuszczać do siebie tych nowinek technicznych (czytaj ew. nowych gier) a jak spojrzeć wstecz, to tam leży cała paleta gier, którymi można sie cieszyć do końca naszych dni w tym ciele. Tak... RE: Crysis 3 - CZOLG - 19-04-2013 20:23 Crysis 3 ma to coś. Nie wiem jak to do końca wytłumaczyć ale nie jest to uczucie jak grasz na przykład w cod'a. Tylko czujesz się zarąbiście a zwłaszcza po koncówce. Ogarnia cie uczucie dumy i chęci do przejścia tego ponownie. |