![]() |
Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? (/showthread.php?tid=3092) |
Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - QuateStachu - 14-03-2013 16:56 Witam. Moje pytanie jest następujące, czy gra Assasin's Creed 3 nadaje się na pierwsze zagrajmy w? Nie mam zbytnio doświadczenia z nagrywaniem zagrajmy w więc nie wiem czy taka gra byłaby odpowiednia. Szukałem już takich tematów lecz nic nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedzi. RE: Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - Kubacz98 - 14-03-2013 18:04 Dlaczego nie? AC3 na let's play to według mnie dobry pomysł, bo sam gre przeszedłem 1 odcinek nie będzie zbyt ciekawy, z powodu skryptów, ale już w kolejnym stoi przed tobą ogarnięta historia. Więc jeśli chcesz nagrywać to powodzenia :) RE: Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - punio7 - 14-03-2013 18:46 Świetny sposób aby zaprezentować się jako małolotnego zagrajmera z tłumu innych, nagrywających świeże, nahypowane i kiczowate gry. Ale spoko każdy gimnazjalista od miesiąca codziennie wpisuje na YT "AC3" więc widownia powinna się znaleźć. A w końcu o to tu chodzi, nie? RE: Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - whit - 15-03-2013 06:01 CO jak co punio7 ma racje, jeśli chodzi o te kiczowate gry, to ten nowe tytuły powinny mieć taka naklejke na opakowaniu czyli kicz. AC3 to kicz jakich mało, denna i tyle, jeśli przyrównać do jedynki. Masa bajerów, oczywiście cukierkowa grafika jak z jakiś japońskich animek... Ale cóż, to dzisiaj standard. Jednak jeśli chcesz, to to zrób i chrzań co ci ktoś powie. Nie zależnie czy będą cię chwalić czy nie. Bo to i to może cię zrujnować. It is just a ride. RE: Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - Harley - 27-03-2013 20:11 Czemu nie? Jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia na temat tej gry to kręć śmiało. RE: Assasin's Creed 3 na pierwszy let's play? - QuateStachu - 27-03-2013 23:21 Dzięki za odpowiedzi. Sądzę że spróbuje nagrać tą grę i po prostu zobaczę jak to wszystko wyjdzie. |