![]() |
Dobra seria na pierwszy raz? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Dobra seria na pierwszy raz? (/showthread.php?tid=3165) |
Dobra seria na pierwszy raz? - MrQullus - 29-03-2013 15:58 Cześć, czy te tytuły są dobrymi grami na "rozpoczęcie" nagrywania Let's Play'ów ? Oto te serie: Pierwsza: Skyrim Druga: Call of Duty 4 Modern Warfare Trzecia: Call of Duty Modern Warfare 2 Czwarta: Call of Duty Modern Warfare 3 Piąta: Assassin's Creed II, Brotherhood i Revelations I jeszcze niektóre serie które będą miedzy resztą: Happy Wheels Różnorakie horrory ;> I doradźcie mi, czy nagrywać wszystkie te gry po kolei, czy razem, np. W środę Skyrim a w czwartek Call of Duty. Czy np. przejść całą fabułe Skyrim i następnie zacząć CoD. Z góry dzięki za pomoc ! ;P RE: Dobra seria na pierwszy raz? - LamaTiVi - 29-03-2013 16:15 Nagrywaj takie gry które Ci pasują i które Ci sprawiają frajdę, nie zwracaj uwagi na to co dobrze chwyci tylko w co najlepiej Ci się gra! RE: Dobra seria na pierwszy raz? - Elwood - 29-03-2013 16:21 Serii z tych gier jest już masa na jutubie, nie licz, że wniesiesz tym cokolwiek nowego ani że ktokolwiek będzie je oglądał u Ciebie, skoro nakręcili to już bardziej znani youtuberzy. RE: Dobra seria na pierwszy raz? - MrQullus - 29-03-2013 17:12 Assassin's Creed rzadko widze u youtuberów ;p Zamierzam jeszcze nagrywać GTA IV, tą grę również rzadko widzę u innych ;> RE: Dobra seria na pierwszy raz? - Elwood - 29-03-2013 17:40 Quote:Assassin's Creed rzadko widze u youtuberów ;p lol wut ![]() RE: Dobra seria na pierwszy raz? - MircoCroCop - 29-03-2013 18:36 Poczekaj na premierę jakiejś perełki i wtedy startuj. RE: Dobra seria na pierwszy raz? - MrQullus - 29-03-2013 19:15 Nie chodzi mi o AC 3, o wcześniejsze części. Np. Assassin's Creed II. Nagrywać po kolei, czy wszystko na raz? Tak jak w temacie pisałem. RE: Dobra seria na pierwszy raz? - Elwood - 29-03-2013 19:51 Dalej nie rozumiesz? Z każdej hype'owanej gry jest na YT mnóstwo serii, jak tak się upierasz, potem wrzucę tu screeny. Quote: Poczekaj na premierę jakiejś perełki i wtedy startuj. Takie serie mają zazwyczaj komentarz na kiepskim poziomie, bo o Jezu wczoraj kupiłem grę i nie mam o niej nic do powiedzenia, ale i tak obejrzycie. RE: Dobra seria na pierwszy raz? - MrQullus - 29-03-2013 20:49 I tak spróbuje nagrać z tych gier. Zobaczymy jak to będzie z widzami ;) RE: Dobra seria na pierwszy raz? - taslop95v - 04-04-2013 10:42 Słuchaj na początek wybierz serie, która da ci wiele frajdy. Call of Duty jest dobrym wyborem bo odcinki nie będą za długie ani za krótkie. Ja osobiście nagrywam pierwsza serie z Call of Duty World at War i fakt wielkiej popularności na razie nie ma no, ale wiesz wiem w co gram a komentarzem nie usypiam ;) Jeżeli masz ochotę wejdź na mój kanał na Youtube i zobacz jak to u mnie wygląda, może kiedyś coś razem nagramy :) Kanał na youtube -->> taslop95v |