![]() |
Tydzień Nicolasa - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +---- Forum: Gry i zabawy (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Thread: Tydzień Nicolasa (/showthread.php?tid=3257) |
Tydzień Nicolasa - Innominatus - 25-04-2013 00:10 Witajcie o zbląkane duszyczki, przyszedłem was tutaj nawrócić na właściwą drogę! Mianowicie, 25.04 rozpoczyna się TYDZIEŃ NICOLASA CAGE'A, a więc w ramach obchodzenia święta, zaleca się, a żeby każdy użytkownik, który nie chce dostąpić czegoś złego, zmieni avatar na ten podany przez inkwizytora, mianowicie ten: http://i.imgur.com/zTLzml6.jpg Oto kilka przykładów celebrytów, którzy nie zastosowali się do tej rady. Nie zmieniłem avataru na gębę Cage'a, przez co yaoistki dobrały mi się do dupy ~skkf Nie zmieniłem statusu na twiterze na "Kocham Cage'a" przez co wszystkie moje zapasy koki zostały wciągnięte przez niego. Jestem smutny. ~ Charlie Sheen Mam raka. ~ Jakiś random Widzicie więc, że musicie zmienić swoje avatary, dla dobra ogółu, tydzień Cage'a kończy się pierwszego maja. Do tej pory. lepiej a żeby każdy zmienił swój avatar! NAWET TY. RE: Tydzień Nicolasa - miro - 25-04-2013 01:29 Innominatus Wrote:zmieni avatar na ten podany przez inkwizytora Czyli kogo? Innominatus Wrote:Widzicie więc, że musicie zmienić swoje avatary, dla dobra ogółu, tydzień Cage'a kończy się pierwszego maja. Do tej pory. lepiej a żeby każdy zmienił swój avatar! NAWET TY. Kiepski trolling. Cytując klasyka "wykurwiaj". RE: Tydzień Nicolasa - kruskader - 25-04-2013 09:07 Inspiracja avkiem Infelicity? Chce dostąpić czegoś złego! RE: Tydzień Nicolasa - Piernik - 25-04-2013 09:57 Jak mus to mus. Niech Bóg ma nas w swojej opiece. RE: Tydzień Nicolasa - Hell_Baron - 25-04-2013 10:26 Inkwizycja, hehs. A kim jest ten inkwizytor? RE: Tydzień Nicolasa - Innominatus - 25-04-2013 11:10 miro Wrote:Czyli kogo?Mnie, zwykły smutny śmiertelniku. miro Wrote:Kiepski trolling. Cytując klasyka "wykurwiaj". Dziękuje za nadanie tytułu klasyka <3 kruskader Wrote:Chce dostąpić czegoś złego! Zatem dostąpisz, masz wybór, wyślemy ci raka przez email, ewentualnie znajdziemy twój dom, odetniemy nogi, po czym przypmniemy Ciebie do kaloryfera, i puścimy WSZYSTKIE FILMY Z NICOLASEM, dopóki się nie poprawisz, ewentualnie zabijemy twoją rodzine, ale to w bonusie. RE: Tydzień Nicolasa - Elwood - 25-04-2013 11:58 Why the hell not. RE: Tydzień Nicolasa - Infelicity - 25-04-2013 11:58 Miałem Nicolasa w avatarze nim stało się to modne, kurwa mać. RE: Tydzień Nicolasa - The Meldero - 25-04-2013 12:24 Nicolas naszym Bogiem. <ukłony, oklaski oraz bicie łbem w beton> RE: Tydzień Nicolasa - Lugia007 - 25-04-2013 12:57 Meh, Plejmer potrzebuje atencji. |