Zagrajmy w...
[+18] Deathcraft 2 [Left4Dead 2] (3 odcinki) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [+18] Deathcraft 2 [Left4Dead 2] (3 odcinki) (/showthread.php?tid=3325)

Deathcraft 2 [Left4Dead 2] (3 odcinki) - Mankom - 20-05-2013 21:09

Cóż mam się rozpisywać... Jest to dodatkowa kampania do gry Left4Dead 2. Nie jest to bezpośredna seria z minecraft'a,a z gry Left4Dead 2 z dodatkową kampanią wzorowaną na minecrafcie, więc nie możecie tego uznać za minecraft. Tak, seria jest ukończona. Czemu tylko 3 odcinki? Kampania jest dosyć krótka, a znam ją na wylot, więc poszło szybko i pokazałem, co się dało (razem z easter egg'iem).

Playlista: https://www.youtube.com/watch?v=4qZ10WDyHSg&list=PLdJXhQhgUMhaBmD-nQox1fCd44vELQ0Yj

RE: Deathcraft 2 [Left4Dead 2] (3 odcinki) - Lugia007 - 26-06-2013 13:59

Ledwie otarło się o regulamin przez to mylne dlc, ale sama jestem zaskoczona, że to oficjalny dodatek, który się nawet ładnie prezentuje. Gorzej, że już komentarz nie zachęca mnie do dalszego obejrzenia.

RE: Deathcraft 2 [Left4Dead 2] (3 odcinki) - Garneku - 26-06-2013 17:18

Komentarz trochę leży. Nie ogląda się przyjemnie jak co chwilę dmuchasz w mikrofon. Czasami widać klatkowanie. Grasz w grę, która jest stworzona do co-op a jesteś sam z botami. Odgłosy wydawane przez ciebie podczas gry czasami potrafią rozśmieszyć ale na ogół denerwują.

RE: Deathcraft 2 [Left4Dead 2] (3 odcinki) - Tectologic - 06-07-2013 23:28

Komentarz "O fuck; dobra", a potem nieodzywanie się przez kilka minut to chyba nie jest szczyt Twoich możliwości.. "chyba".
W czasie gry ciągle spadają fps'y. Sam to nawet powtarzałeś. Nie dało się z tym nic zrobić?
Jakość obrazu nie jest najlepsza. Nawet w HD wygląda słabo.
Dziewczęce krzyki są irytujące.
I powtórzę to co jest ważne "Grasz w grę, która jest stworzona do co-op a jesteś sam z botami."
Tyle ode Mnie.