X
Zagrajmy w...
[3+] Pokemon Colosseum (54 odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [3+] Pokemon Colosseum (54 odcinków) (/showthread.php?tid=3333)

[3+] Pokemon Colosseum (54 odcinków) - Hawkins006 - 24-05-2013 17:48

Większość filmów z serii objęta jest programem generowania przychodów.
Tutaj możesz pobrać adblocka

Pokemon Colosseum, to kolejna gra z serii Pokemon i za razem pierwsza gra Pokemon typu RPG w 3D. Gra wyszła na platformę Nintendo Gamecube przy współpracy z Genius Sonority. W grze wcielamy się w postać młodego bohatera, Wes'a ratującego świat przed gangiem Ciphers, który za pomocą Shawdow Pokemonów, chce nad nim zapanować. Gra znacznie różni się od części znanych z Gameboy'ów, jest w niej mnóstwo akcji, piękna (jak na Gamecube) grafika oraz wciągająca fabuła.

Link do Playlisty:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL4920DCF933BB1191

Jakość wideo w początkowych odcinkach może nie być za dobra, ponieważ nagrywałem starym sprzętem. Później jest już znacznie lepiej

RE: [3+] Pokemon Colosseum (54 odc) - Lugia007 - 15-06-2013 11:41

Przy czytaniu dialogów irytujące jest jak próbujesz udawać osobę, z którą rozmawiasz. Ale głos masz dobry do prowadzenia zagrajmy.

RE: [3+] Pokemon Colosseum (54 odc) - Hawkins006 - 15-06-2013 22:32

No cóż, jednym się to podoba, a drugim (jak widać) niekoniecznie. Lubię bawić się w "grę aktorską" , choć fakt faktem, może średnio mi to wychodzi

RE: [3+] Pokemon Colosseum (54 odc) - punio7 - 15-06-2013 23:36

Osobiście uważam iż tak długo jak zagrajmer nie bierze swoich wygłupów na poważnie, to jego widzowie też nie powinni tego robić. No chyba że ociera się to o poziom mulistego dna, przy którym po prostu zamyka się danego pana i nigdy więcej do niego nie wraca. Sam zdecyduj w którym miejscy Ty się znajdujesz.

RE: [3+] Pokemon Colosseum (54 odc) - Elwood - 16-06-2013 11:50

Jak dla mnie nie ma nic złego w naśladowaniu głosów; problem u ciebie jest taki, że często się mieszasz, próbując tłumaczyć owe dialogi. Oprócz tego po pierwszym odcinku jestem raczej pozytywnie nastawiony do twojej serii. Obejrzę więcej i dam znać.

RE: [3+] Pokemon Colosseum (54 odc) - Hawkins006 - 16-06-2013 12:36

@punio7 Wygłupy i branie ich na poważnie? Jak dla mnie to jedno wyklucza drugie. Co do mulistego dna, to chyba nie jest tak źle

@Elwood No z tłumaczeniami to różnie bywało. Jednak od dłuższego czasu co raz bardziej staram się tłumaczyć logicznie i z sensem.

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.