![]() |
Mało gamingu na forum. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Mało gamingu na forum. (/showthread.php?tid=3448) Pages: 1 2 |
Mało gamingu na forum. - Skorsez - 09-08-2013 23:33 Przeglądając to forum już jako gość dość długo, zauważyłem że nie ma tu nacisku na gry komputerowe a o tym to forum jest traktowane, niby jest tu dział gry, ale on jest martwy, rozmowa o hitach roku urywa się po kilku postach, jest tutaj wielu fajnych ludzi, dyskusja tu także jest w porządku ale rozmowa o grach komputerowych czy też konsolowych powinna tu być jednym z priorytetów, a niestety nie jest. Na konkurencyjnym forum letsplej.pl, tematy o grach komputerowych są przepełnione wręcz, proponowałbym aby tutaj administrator czy też moderator zakładał temat poświęcony jakiejś grze, dodawał jakieś ciekawostki z nią związane itp, wyraził swoją opinie, spróbował jakoś rozruszać ten dział, bo jest tam niestety dość pusto. Zmiana tego, z pewnością by nie zaszkodziła. RE: Mało gamingu na forum. - appareil - 10-08-2013 15:35 Co to jest "gaming"? RE: Mało gamingu na forum. - Tectologic - 10-08-2013 23:04 No tak, trzeba się już o coś przysrać, bo powiedziana została prawda ;D Faktycznie mało tego "gamingu", a zbyt dużo dobierania się do konkurencyjnych "perełek". RE: Mało gamingu na forum. - appareil - 10-08-2013 23:42 Ja się nie czepiam. Poważnie pytam, co to jest "gaming", widocznie obracamy się w innych środowiskach. RE: Mało gamingu na forum. - Skorsez - 11-08-2013 00:34 (10-08-2013 23:42 )appareil Wrote: Ja się nie czepiam. Poważnie pytam, co to jest "gaming", widocznie obracamy się w innych środowiskach. Gaming czyli gry komputerowe, dobrze by było ten dział jakoś rozruszać bo zdecydowanie większą popularnością cieszy się tutaj dział Hydepark czy Dyskusje. A Powinno być na odwrót. RE: Mało gamingu na forum. - MrChmielOO - 11-08-2013 12:27 Hmmmm zawsze mi się wydawało, że gry komputerowe to z angielskiego "game" ale gaming? pierwsze słyszę takie słowo RE: Mało gamingu na forum. - gremlin - 11-08-2013 12:58 Co prawda te tematy się wiążą ze sobą, ale uściślijmy: to forum dyskusyjne o zagrajmy, nie o grach komputerowych. Dlatego zainteresowanie jest skupione bardziej wokół sceny LP. Druga sprawa, że to nie jest portal informacyjny, tylko forum. To znaczy, że nie zespół redakcyjny tworzy tu treści, żebyś miał możliwość wtrącenia swoich trzech groszy, lecz treści tworzą użytkownicy. Innymi słowy: nie potrzebujesz wodzireja. Chcesz podyskutować o jakiejś grze? Załóż nowy wątek lub odkop poprzedni, zainteresowani się dołączą. RE: Mało gamingu na forum. - Kazaod - 12-08-2013 07:55 gaming to nie gry komputerowe trololo a po prostu granie, najczęściej samo słowo jest wykorzystywane w nazwach klanów i teamów. RE: Mało gamingu na forum. - Asasinek54 - 07-10-2013 14:22 Kazaod Wrote:Dlatego zainteresowanie jest skupione bardziej wokół sceny LP. Acha. W sensie, że dramy? :) RE: Mało gamingu na forum. - milq123 - 07-10-2013 17:21 Niestety, ale dramy boostują to forum. Co nie znaczy, że jak nie ma dramy, to nie ma tutaj ruchu. |