![]() |
Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail (/showthread.php?tid=3501) |
Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail - appareil - 22-09-2013 20:27 Forum zagrajmyw.pl z dniem 09.22.2013 na dwa tygodnie, tj. do dnia 10.06.2013 (planowo) rezygnuje z obowiązku pisania podań o aktywację kont użytkowników. Tym samym powracamy do standardowego systemu potwierdzeń przez e-mail. Jednocześnie zachęcamy do wyrażenia opinii i preferencji nt. obu systemów w temacie newsa. RE: Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail - Lavos - 23-09-2013 09:27 Czyli nie będzie można się śmiać z podań? Darn. RE: Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail - Infelicity - 23-09-2013 14:26 Nie wiem jak czerwoni, ale ja już wolałem ewentualnie się pośmiać z postów nowych użytkowników, niż z samych podań. RE: Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail - punio7 - 23-09-2013 14:38 [spoiler] Filmowa analogia poprzedniego procesu rejestracji: ![]() W rzeczywistości trudno ocenić na podstawie paru zdań czy kanału YT czy należało takiego pana przyjąć czy nie. Już nie mówiąc że pisanie tych paru zdań w większości przypadków było wymuszone a same wypowiedzi sztuczne/koloryzowane/powielane. Jak dla mnie może zostać sam e-mail. RE: Tymczasowy powrót do aktywacji przez e-mail - milq123 - 23-09-2013 22:55 Zakładajcie multikonta. SZYBKO xD |