![]() |
Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" (/showthread.php?tid=3512) |
Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - appareil - 29-09-2013 14:57 Od dziś wszyscy użytkownicy ZagrajmyW.pl mają miejsce na pisanie własnych tekstów, które pojawią się na stronie głównej. Jeśli kiedykolwiek chciałeś podzielić się swoimi przemyśleniami, to jest to odpowiednie miejsce, zapraszamy. RE: Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - Lavos - 30-09-2013 14:32 Dużą prywatą będzie wklejanie moich pseudorecek? : c RE: Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - appareil - 30-09-2013 16:48 Chyba nie. RE: Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - gremlin - 15-12-2013 22:20 Czas na mój błyskawiczny feedback: coś chyba nie poszło tak, jak należy (artykuł Elwooda). RE: Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - Elwood - 16-12-2013 15:08 Ja bym się raczej martwił, że mój to jedyny w ogóle, ale wal śmiało :c RE: Uruchamiamy dział "Artykuły użytkowników" - appareil - 16-12-2013 15:16 Quote:Czas na mój błyskawiczny feedback: coś chyba nie poszło tak, jak należy (artykuł Elwooda).Bo jest słaby, Elwood też to przyznał. Bardzo ogólnikowy, krótki (niewiele ponad jedną stronę maszynopisu) i nawet nie zawiera tytułu gry, o której pisze. Skoro stwierdził, że bardziej chciał podzielić się swoją opinią z nami, nie wydaje mi się by był to dobry tekst na główną. Quote:Ja bym się raczej martwił, że mój to jedyny w ogóle, ale wal śmiało :cAno jest to smutne. Infel miał coś pisać, ale chyba się poddał. |