Zagrajmy w...
Adbuster i Lidl - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Adbuster i Lidl (/showthread.php?tid=3521)

Pages: 1 2

Adbuster i Lidl - wolf - 12-10-2013 13:33

http://www.youtube.com/watch?v=o-HI90tNc7I

Pogromca reklam kurwiący się dla jakieś gównianej sieci hipermarketów, hehe. I te aktorstwo :)

Komentarze się naszemu drogiemu ytuberowi nie spodobały więc teraz wymagają autoryzacji

RE: Adbuster i Lidl - Elwood - 12-10-2013 13:52

Quote:Małe info: ja to nadal ja - AdBuster, niezależny twórca. Mam zamiar nadal robić to co zawsze, a odskocznie (takie jak kampania z Lidlem) będą się pojawiać raz na jakiś czas. I nie tylko u mnie, bo u wszystkich większych youtuberów bez wyjątku. YouTube się sprofesjonalizował i bardzo dobrze, bo to prowadzi tylko do pozytywnego rozwoju. Dla wielu twórców jest to już praca, taka jak ogrodnik, kelner, czy kierowca. Dla mnie już też. Zawód: youtuber. Wielkie dzięki wszystkim, którzy to rozumieją!xoxo

Czytaj: no dobra, sprzedałem się i robię to dla forsy, ale inni też, więc jest spoko... co nie?

Aż się pozytywnie zdziwiłem, że ten filmik spotkał się z tak dużym sprzeciwem u jego widzów, że musiał wyłączyć oceny.

RE: Adbuster i Lidl - milq123 - 12-10-2013 13:53

Pogromca reklam reklamuje lidla xDD

Quote:Zawód: youtuber
Może nie długo będzie taki kierunek technik YouTuber.

RE: Adbuster i Lidl - wolf - 12-10-2013 14:11

Robią się po prostu coraz bardziej bezczelni. Nie widzę niczego złego w zarabianiu, ale wstawianie tak chamskiej i słabej reklamy (nie mającej NIC wspólnego z kanałem) to jak plucie swoim widzom w twarz. Kiedy oni się wreszcie nauczą, że YT to nie telewizja i tutaj bardzo ważny jest wizerunek oraz wiarygodność?

W dodatku adbuster ostatnio kompletnie olał swój kanał; wrzucał rzadko i w większości jakieś gówno. Nie oczywiście oni się nie sprzedali. Po prostu trzepią coraz większą gotówkę za to my dostajemy materiały na odwal się

RE: Adbuster i Lidl - appareil - 12-10-2013 14:13

Quote:Może nie długo będzie taki kierunek technik YouTuber.
Już jest.

RE: Adbuster i Lidl - yahoo - 12-10-2013 14:30

W sumie to rozumiem, że sobie Lidl "wykupił" nieco bardziej znane twarze z YT, więc kij z nimi, ale kto to jest ta Radzka? Pierwsze o niej słyszę.

RE: Adbuster i Lidl - Aquila - 12-10-2013 15:53

(12-10-2013 14:30 )yahoo Wrote:  kto to jest ta Radzka?
"Pasjonatka mody, osobista stylistka... wie czym różni się PAL od HD... wieczna optymistka, twardo stąpająca po ziemi :-)"
- http://www.youtube.com/user/raaadzka/about

Ciekawe czemu tam nie ma Rocka.

RE: Adbuster i Lidl - yahoo - 12-10-2013 16:36

Ale ona ma 21k subów. Ja na swoim kanale mam 26k i nikt mi nie proponował żadnej reklamy Lidla. No nic, może biedra się zgłosi:(

RE: Adbuster i Lidl - punio7 - 12-10-2013 16:53

Najwidoczniej nie jesteś niezależnym, opiniotwórczym źródłem informacji. Albo ktoś z kółka cię nie wciągnął.

RE: Adbuster i Lidl - appareil - 12-10-2013 16:54

Bo twarzy nie pokazujesz. Co ty myślisz, że ludzie wpieprzają kamerki do zagrajmy dla "lepszego kontaktu z widzami"?