![]() |
Szukam kogoś do wspólnych gier. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Ustawka (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Szukam kogoś do wspólnych gier. (/showthread.php?tid=3532) |
Szukam kogoś do wspólnych gier. - mt17 - 20-10-2013 13:51 Witam, szukam jakąś osobę że można to tak nazwać "wspólnych przeżywania gier". Napiszę to w miarę przejrzysty i zrozumiały sposób: Kim jestem i co posiadam: - Imię Marcin, nick Shaylo i 19 lat. - Duże doświadczenie w grach, także pojęcie każdej nowej gry przychodzi mi z łatwością. - Kilka typowych ulubionych gier: LoL, WarZ, World of Warcraft, GTA MTA Co oczekuję: - Ogarniętej osoby również w grach - aktywności poza grami (przecież na graniu rozmowa się nie kończy (np YT, śmieszne rzeczy ;p)) - Wieku ok 16+ oczywiście mutacja dla facetów musi być xd - Skype - chęci ;p - w miarę wspólne zainteresowania poza grami :D, np. anime ;p Jestem w stanie nawet zakupić osobiście jakąś grę który poleciłby mi ktoś i z nim grać. To chyba na tyle :) RE: Szukam kogoś do wspólnych gier. - milq123 - 20-10-2013 22:12 [spoiler]Szukanie przyjaciół przez internet ehh...[/spoiler] Nazwa działu zobowiązuje. Jeśli sądzisz, że jest niepotrzebny, napisz o tym w "Organizacja", a nie komentuj w ten sposób. - app RE: Szukam kogoś do wspólnych gier. - Tectologic - 21-10-2013 14:11 Milq, drogi pajacu. Ten temat jest od szukania ludzi do gry. Jeżeli tego nie trawisz lub nie chcesz z nim grać to wyjdź stąd i idź pisać swoje "xdDdddD" w ulubionych tematach. Bye |