![]() |
Stream - Junglera z Diamentu - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Departament streamów wszelakich (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Thread: Stream - Junglera z Diamentu (/showthread.php?tid=3535) |
Stream - Junglera z Diamentu - l2pchris - 20-10-2013 17:10 Witam, chciałem zaprosić na mój stream. Serwer East. Gram po długiej przerwie, w większości gier spędzam czas w Jungli, ale lubię też pograć na Midzie i Bocie, unikam tak długo i tak bardzo jak tylko się da górnej alei, po prostu jestem na niej warzywem :D Sezon drugi zakończyłem z dorobkiem 2024elo, w sezonie 3cim zostało skradzione mi konto, grę odłożyłem na dalszy plan, dopiero niedawno zabrałem się za odzyskanie konta, po odzyskaniu znajdowało się w Silver5, aktualnie znajduję się w Diamencie 5, będę starał się wbić coś wiećej i pomiędzy gramy soloQ gram ze znajomymi normale, inne gry no i gry drużynowe. Mój nick: L2P Chris Moje linki: - twitch.tv/l2pchris - youtube.com/l2pchris - lolking.net - facebook.com Proszę unikać komentarzy na czacie czy w temacie typu "że jakiej muzyki słuchasz, zmień ten hiphop na coś innego", na streamie słucham tego na co aktualnie mam ochotę, coś nie pasuje? Zawsze istnieje opcja mute! - W tygodniu od 16 w górę, różnie kończę, zależnie od tego czy mam czas. - W weekend gram o różnych porach, będę informował w temacie oraz na twitchu. Ogólnie będę starał się powiadamiać na facebooku i twitchu o której stream online. RE: Stream - Junglera z Diamentu - Infelicity - 21-10-2013 06:08 Przeglądanie prywatnego facebooka podczas gry trochę mnie zaskoczyło. RE: Stream - Junglera z Diamentu - l2pchris - 21-10-2013 14:19 Widocznie StreamPrivacy mi nie zaskoczyło. RE: Stream - Junglera z Diamentu - l2pchris - 22-10-2013 15:36 twitch.tv/l2pchris # L2P Chris - SoloQ - Diament. # [Diamond Jungler S2 & S3] RE: Stream - Junglera z Diamentu - l2pchris - 26-10-2013 17:18 twitch.tv/l2pchris # L2P Chris - Gram w grę! # [Diamond Jungler S2 & S3] |