![]() |
Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Thread: Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. (/showthread.php?tid=3610) |
Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - Tortexx3 - 18-02-2014 20:14 No i siemaneczko. Znowu. Przychodzę tutaj z kolejnym moim pytaniem - JAK SIĘ WYBIĆ!? Ostatnio zaczęłam wrzucać filmiki na yt'a. No spoczko. Ale nie ma ani 1 wejścia które nie jest ode mnie lub od moich znajomych!!! Być może jest tutaj ktoś kto ma więcej wejść (może ze 100? ja mam najwyżej przy filmiku 30 ponad) i wie co zrobić by filmik zaciekawił widza. Parametry mojego sprzętu (w razie nowych programów itp.) oraz programów: Laptop: Asus x550v Karta graficzna: nVidia GeForce (wiecej nie wiem xd) Procesor: Intel Core i5 OS: Windows 8.1 Program do nagrywania: MSI Afterburner Mikrofon: Z kamerki Microsoft LifeCam Obróbka wideo: Camtasia Studio 8.3 (na razie jest trial xd) Najczęściej nagrywam: Minecrafta (modów kilkanaście) Mam jeszcze zamiar nagrywać Surgeon Simulator, Simsy 3 (z dodatkami) i właśnie tu mój problem kolejny - nie wime co jeszce RE: Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - punio7 - 19-02-2014 07:57 Na szczęście ktoś znany w temacie napisał już o tym poradnik, zdajesz się spełniać podstawowe założenia. Link: http://www.youtube.com/watch?v=wavwyoRV1NI RE: Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - Selevan - 19-02-2014 13:42 Karta graficzna: nVidia GeForce (wiecej nie wiem xd) Najczęściej nagrywam: Minecrafta (modów kilkanaście) XDDD RE: Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - Tortexx3 - 19-02-2014 14:45 selevan no co xdd punio7 - dzięki za pomoc ale z angielskim w 4 klasie podstawówki nie jestem na "cześć" xD RE: Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - appareil - 19-02-2014 15:27 Quote:JAK SIĘ WYBIĆ!?NIE WIEM, MY POMAGAMY W ROBIENIU ZAGRAJMY, A NIE W AUTOPROMOCJI. Jak dla mnie eot. Ale się rozwinę ot tak, bo mam ochotę. To jest forum przede wszystkim o "zagrajmy w", czyli - przechodzeniu gier z komentarzem. Taka jest definicja. A więc pomagamy ze wszystkim, co z zagrajmy związane: jak kompresować/nagrywać filmy, jaki sprzęt kupić, jak nagrywać produkcję XYZ i tym podobne. Przypominam, że definicja nie brzmi "przechodzenie gier z komentarzem celem zdobycia sławy jutubowej". I teoretycznie cel nie powinien nikogo obchodzić, ale z doświadczenia wiem, że jakość materiałów leci na łeb, na szyję, gdy autorowi zależy na zdobyciu popularności. Ponadto, niewiele tu osób które osiągnęły mityczny status "wybicia się na jutubie", masz do czynienia raczej z gronem starych pryków którzy nagrywają zagrajmy od czasów zanim wprowadzono partnerstwo (a niektórzy i sprzed ery HD). Z prostego powodu - to, co ludzie lubią nie zawsze jest dobre. I ze statystyk jutubowych wyraźnie widać, że w tej kategorii ludzie zdecydowanie bardziej cenią przedstawianie osoby grającego, ponad grę, często kosztem jakości rozgrywki i komentarza. Dlatego osobom, które chcą się wybić mogę poradzić li tylko - spróbuj w innej dziedzinie, w tej jest wystarczająco dużo miernych filmów. Ale w sumie… Quote:ajczęściej nagrywam: Minecrafta (modów kilkanaście)Z tych gier nie da się nagrać zagrajmy, bo nie da się ich przejść. RE: Jak się wybić? Chociaż kilku widzów. - Maskikon - 09-03-2014 13:22 Wystarczy że będziesz robić z siebie debila. Dlatego filmy o największej popularności w netach, to te gdzie ktoś spożywa, dla przykładu, kał. |