![]() |
Jakiej muzyki słuchacie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=38) |
Jakiej muzyki słuchacie? - Rpgame1 - 18-11-2010 18:28 Ja nie mam określonego typu muzyki ale polecam wam Talk to me Grovebusterz i 28 Days Later - In The House, In A Heartbeat - John Murphy przy tej muzie dreszcze mnie przechodza bo ogladalem film :D . Jestem ciekaw co was interesuje RE: Jakiej muzyki słuchacie|? - Suhayl - 18-11-2010 22:15 Ja ostatnio wsłuchuję się w O.R.S. GrubSona i Abradabing Abradaba. Obie płytki dobre, ale jeśli ktoś nie lubi tych klimatów to polecam płytkę The Fratellis - Costello Music. Nie słucham zbytnio indie-rocka, ale tych panów naprawdę uwielbiam. Na trzy płytki też czekam - Trzecia płyta Bakflipa, AD/HD Afrontu (dla fanów rapu to jak duke nukem forever, czekamy na nią już jakieś 2 lata), oraz trzeci album studyjny Zeusa, który nie jest pewny, ale wiadomo, że będzie. RE: Jakiej muzyki słuchacie|? - Lubto - 19-11-2010 20:54 Linkin park skillet Evanescence RE: Jakiej muzyki słuchacie? - wesolykat - 23-11-2010 20:02 Ostatnio głównie In Flames, Iron Maiden oraz Slayer, nawet nie mam zbyt wiele czasu na słuchanie muzyki :)) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - 3landerBK - 25-11-2010 08:24 Hmm jeżeli chodzi o mnie to słucham zróżnicowanych typów muzyki Ok teraz się zacznie wymieniane czyli chyba najnudniejsza ale jak najbardziej główna część tego postu , ale nie przedłużając Hip-Hop (Polski i zagraniczny) : Głownie klasyki czyli Paktofonika , Kaliber 44 z współczesnych to Trzeci Wymiar i chyba tylko tyle co do pozostałych to mogłem o nich zapomnieć albo po prostu stwierdziłem że nie lubię tego wykonawcy . Lecz co do współczesnego hip-hop'u to niestety ale coraz więcej utworów to sama komercja i rymy nachlapane na odwal się bez żadnego zastanowienia ani nic . Z zagranicznego to Eminem , D12 , Snoop Dogg , DrDre Rock , Metal to tutaj chyba będzie najdłuższa lista ; Metallica , System Of A Down , AC/DC , Scorpions , Iron Maiden , Red Hot Chili Peppers , Kazik , Kult , Coldplay , Creed , The Who , Led Zeppelin , 30 seconds to mars , Naiv , Akurat , Happysad , Nirvana , The Doors , Rammstein , Disturbed , Breaking Benjamin ; ok więcej nie wymieniam bo byłoby tego za dużo ^^ Z pozostałych zespołów innych typów muzyki to Depeche Mode , Gorillaz , Duft Punk , Chemical Brothers , Noisia , Pendulum , Prodigy i jeszcze gdzieś tam jest ich wielu ale to za długo by wymieniać ^^ Zasadniczo tego posta mogłem napisać w mojej prezentacji ale za późno o tym pomyślałem Natomiast muzyki której nie zniosę to Disco Polo lub Disko w polu jak ja na to mówię z kumplami .... To tyle Pozdrawiam :) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - GreenCell - 25-11-2010 13:33 U mnie naprawdę ciasno, słucham zazwyczaj metallicy, lecz jeżeli najdzie mnie nastrój to też elektro, Justice, Daft Punk... Pamiętam że jakieś 2 lata temu słuchałem potwornie ciężkiego black ultra metalu... Linkin Park xD RE: Jakiej muzyki słuchacie? - SeedPL - 26-11-2010 23:39 Zdecydowanie reggae, ragga, ewentualnie rap. Ulubieni wykonawcy: Natural Dread Killaz, Vavamuffin, Junior Stress, Grubson, Bob Marley, Zabili mi żółwia, Ras Luta, Bas Tajpan, O.S.T.R, PFK, Pokahontaz, Kaliber 44, Fokus, L.U.C, Rahim, Abadab... No Music No Live, bracia :) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Gimper - 28-11-2010 11:21 Słucham raczej cięższych brzmień - Metallica, Sabaton, Rammstein, Nightwish, Iron Maiden, Alestorm i jeszcze więcej których nazw nie chce mi się wypisywać. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Deso - 28-11-2010 15:01 Obecnie odsłuchuje soundtrack z patcha 3.3.0 do World of Warcraft zwący się. "Halls of Icecrown" Bardzo jest poruszająca jedna nuta. :blush: Tak to power metal, folk metal, rzadko kiedy hip hop i techno często. :D RE: Jakiej muzyki słuchacie? - RoseXlara - 02-12-2010 15:02 Ja bardzo lubię:Michaela Jacksona ,Avril L,lubię POP , od czasu do czasu lubię posłuchać takiej muzyki relaksacyjnej :) |