![]() |
undero100 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: undero100 (/showthread.php?tid=380) |
undero100 - undero - 26-06-2011 15:30 Jestem początkującym zagrajmerem nakręciłem już parę projektów takich jak: - Harry Potter i Zakon Feniksa - Harry Potter i Książe pół krwi Obecnie nagrywam: - Dragon Age 2 - Sherlock Holmes i Tajemnica srebrnego kolczyka - Zax the alien hunter - Dragon Age Początek - Przebudzenie - Mass Effect 2 A niebawem zacznę: - Mass Effect 3 (jak wyjdzie) - Dragon Age Początek Oto mój kanał: http://www.youtube.com/user/undero100?feature=mhum Serdecznie zapraszam ! RE: undero100 - BaToNxPL - 26-06-2011 15:42 Beznadziejne dobranie kolorów tła i napisów na kanale. Głos jest nawet ok. Tylko jedno mnie zastanawia... PO CO AŻ 5 gier naraz?! Jak ty chcesz to wyrobić? Mass effect zajmie ci najdłużej, dragon age nie wiele mniej :) Lepiej zrobić 1 projekt a do końca I o co tu chodzi: Podziękowania dla Niezapominajka666 i RagnarokPL ? Jakieś konsztakty masz, że musisz im dziękować? RE: undero100 - Sworson - 26-06-2011 16:08 Pewnie, dziękuję im za to, że dzięki nim wpadł na pomysł tworzenia Zagrajmy. Nagrywasz za dużo gier, na raz w dodatku nie krótkich. Więc, zastanów się, czy warto. RE: undero100 - undero - 26-06-2011 20:31 A więc na tłem jeszcze pracuje bo chce zrobić coś oryginalnego, a co do ilości tworzonych zagrajmy to ja już 3 z nich skończyłem i teraz przesyłam a skończyłem te najdłuższe więc moge sobie pozwolić na taką ilośc. Co do podziękowań to N666 i Ragna udzielili mi porad jak najlepiej nagrywać wiec temu te podziękowania. RE: undero100 - undero - 26-07-2011 22:16 Witajcie ponownie, postanowiłem zrobić trochę aktualizacji. Kompletne zagrajmy w: - Harry Potter i Zakon Feniksa(debilnie wyszło) - Harry Potter i Książe pół krwi (ślepo)(debilnie wyszło) - Dragon Age DLC(debilnie wyszło) - Zax the alien hunter(Tu jestem nawet zadowolony) - Sherlock Holmes i Tajemnica srebrnego kolczyka(Tu jestem nawet zadowolony) ****************************************** Obecnie tworzone poradniki : - Dragon Age 2 (kiepsko wychodziło) - Mass Effect ( wychodzi w miarę) ******************************************* Zaplanowane zagrajmy: - Dragon Age Początek - Dragon Age Początek - Przebudzenie - Mass Effect 2 - Mass Effect 3 (ślepo) Proszę o dalsze komentarze z krytyką zapraszam i pozdrawiam. RE: undero100 - ADominacja - 26-07-2011 23:07 1. Nie możesz uplodować w wyższej rozdzielczości? 2. Kup słuchawki!! (tak, krzyczę!!) 3. Póki pracujesz nad nowym tłem, zmień obecne na jakieś podstawowe. 4. Bez urazy, ale ta ramka "Najlepsi zagrajmerzy" robi jakieś złe wrażenie- mi się to przejadło (jak z RMF FM do radia ZET- wszędzie to samo) RE: undero100 - undero - 27-07-2011 17:41 Dziękuje za opinie 1. Problem z przesyłaniem jest już zażegnany. 2. Słuchawki mnie denerwują ale pomyśle o tym 3. Tło jest mniej więcej skończone, ale mam do niego urazę więc chyba go usunę 4. Najlepsi zagrajmerzy to pozostawię bez komentarza. |