![]() |
Szukam pewnego sprzętu ;> - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Thread: Szukam pewnego sprzętu ;> (/showthread.php?tid=393) |
Szukam pewnego sprzętu ;> - Kern3l - 29-06-2011 21:39 Hey, gdy już pozachwycałem się Podcasterem, po dłuższych testach zauważyłem pewną wadę - przetwarza jedynie mono. Dla nagrywania nic więcej nie trzeba, ale jeśli puszcza się sygnał wychodzący na to cwane wyjście na mikrofonie, to robi się z niego mono. W wielu grach kluczowa kwestia - pozycja wroga, dlatego szukam specyficznego sprzętu. Poszukuję 2 wejścia minijack, jedno wyjście minijack, a na nim zmiksowany dźwięk. Atuty: mały, tani, dosyć dobra jakość wyjścia. Co z tym zrobię? Podłączę jedno wejście do mikro, drugie do karty dźwiękowej, a słuchawki do tego urządzenia - będę miał głos z mikro w mono i jednocześnie stereo z gry. Czy ktoś wie, czego mam szukać konkretnie? RE: Szukam pewnego sprzętu ;> - Kern3l - 30-06-2011 18:32 Heh, zrobiłem tour de audio stores i dowiedziałem się, że potrzebny mi sumator, w ostateczności mikro mikser. Heh, teraz znajdź takie coś ;/ RE: Szukam pewnego sprzętu ;> - appareil - 30-06-2011 21:22 A nie wystarczy taka przelotka? RE: Szukam pewnego sprzętu ;> - Kern3l - 30-06-2011 21:28 (30-06-2011 21:22 )apparatus Wrote: A nie wystarczy taka przelotka? Mam (miałem?) dokładnie taką w domu, używałem do dzielenia sygnału na 2 - jakość była tragiczna. Zobaczę, może jak są 2 wejścia i jedno wyjście, to jest lepiej. Oczywiście będę wtedy potrzebował dodatkowo przejściówki 2xŻeńskiej, a także 2 kabli przedłużających żeński-męski. Hm, może czas się wybrać do domu? Coś wykombinuję. Dzięki! RE: Szukam pewnego sprzętu ;> - Kern3l - 01-07-2011 13:35 Heh, finalnie zdecydowałem się na minimikser - przyda mi się także do innych rzeczy. Można zamknąć. |