![]() |
MariuszSnioncyNoname - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: MariuszSnioncyNoname (/showthread.php?tid=409) |
MariuszSnioncyNoname - MariuszSnioncyNoname - 05-07-2011 08:06 Witam jestem już zagrajmerem jakiś czas jak niektórzy zauważyli miałem zamknięty kanał. Postanowiłem jednak po wrócić i to chyba wszystko. Zakończone projekty: -Homefront -Call of Duty World at War(nie linczujcie mnie za to) Aktualne projekty: -Max Payne 2 -Mass Effect Zaplanowane projekty: -Crysis 1 i 2 -Battlefield 2 -Battlefield Bed Company 2 -Battlefield 3 -Call of Juarez: The Cartel RE: MariuszSnioncyNoname - appareil - 06-07-2011 17:57 Śniący przez "ą", proszę. RE: MariuszSnioncyNoname - XVoIR - 06-07-2011 18:33 Moim zdaniem za długi nick jest... + Twojego głosu się fajnie słucha + Wiesz o co chodzi w tej grze, w której nagrywasz. - World At War dużo osób nagrywa - Problemy techniczne powinno się wyeliminować przed nagrywaniem chyba, że coś będzie podczas nagrywania. Napewno obejrzę World At War ^^ RE: MariuszSnioncyNoname - MariuszSnioncyNoname - 06-07-2011 21:33 (06-07-2011 17:57 )apparatus Wrote: Śniący przez "ą", proszę. "Śniący" jest napisane tak "Snioncy" gdyż na żadnym serwisie przy rejestracji nie są obsługiwane polskie znaki. Oczywiście wiem że poprawnie pisze się tak jak ty podałeś. I oczywiście wiem także kim był uw Śniący zresztą trzeci człon mojego nicku jest z tej samej gry tylko przetłumaczony prze ze mnie i jest imieniem główniej postaci (06-07-2011 18:33 )XVoIR Wrote: Moim zdaniem za długi nick jest... Jeśli chodzi o nick teraz już raczej nic z tym nie zrobię a taki mi się podoba. Problemy techniczne powinny zostać rozwiązane w ciągu kilku następnych dni. i dziękuje za uznanie jeśli chodzi o cod'a(zapraszam do subskrybcji) zapraszam także do innych serii dziś powrócił Mass Effect (gra którą znam bardzo dobrze) RE: MariuszSnioncyNoname - ADominacja - 11-07-2011 16:54 Drogi Mateuszu Niewyspany To, co odebrałeś za wpis w wątku dotyczącym twojego kanału, jest sygnaturką użytkownika "apparatus". RE: MariuszSnioncyNoname - MariuszSnioncyNoname - 12-07-2011 08:44 (11-07-2011 16:54 )ADominacja Wrote: Drogi Mateuszu Niewyspany ok tylko się pytałem Ale jestem Mariusz nie Mateusz i nie jestem nie wyspany tylko śniący |