Zagrajmy w...
Age of Conan - za darmo. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Age of Conan - za darmo. (/showthread.php?tid=411)

Pages: 1 2

Age of Conan - za darmo. - Gornan21 - 05-07-2011 12:20

Hej.
Pewnie większość z was wie, lub nie, że MMO Age of Conan: Hyborian Adventures zmienił moduł na Play for Free, ale nadal jest możliwość zakupienia konta premium- co zrobię po wbiciu sensownego lvl, dzięki któremu mamy dostęp do reszty zawartości (rajdy, zbroje, klasy postaci itd).
Sam grałem już na Conanie, za czasów kiedy był płatny, ale jakoś mi się "odechciało". Teraz kiedy stał się darmowy wróciłem i chciałbym was "zaprosić" do wspólnej gry.
Jeżeli was to zainteresuje po porstu kliknijcie
Gram na wersji PL, mój nick to Potworek.
Czekam również na wasze opinie na temat gry.

EDIT: Przez przypadek wstawiłem link do wersji EN, już to poprawiłem i wstawiłem link do rejestracji na PL'u ;)

RE: Age of Conan - dekalok - 05-07-2011 12:24

Ejdż of konan powiadosz? Nie, nie trawię go! Do zamknięcia!

RE: Age of Conan - Kern3l - 05-07-2011 12:32

(05-07-2011 12:24 )dekalok Wrote:  Ejdż of konan powiadosz? Nie, nie trawię go! Do zamknięcia!

Bez radykalizmów ;>

Gornan, zapewne chodziło Ci o Free to Play (F2P)? Ja chętnie wypróbuję w takim razie i odezwę się do Ciebie, jeśli mi się spodoba ;]

RE: Age of Conan - za darmo. - Gornan21 - 05-07-2011 12:37

Quote:Gornan, zapewne chodziło Ci o Free to Play (F2P)? Ja chętnie wypróbuję w takim razie i odezwę się do Ciebie, jeśli mi się spodoba ;]

A właśnie, że nie bo Play for Free. :p Jak będziesz mógł to pogadamy później na Skype- mój nick Bogaczyna, pisz najlepiej wieczorem, około 22-23.
Serwer jest jednak na 4h wyłączony. Ahh te aktulizacje.

RE: Age of Conan - za darmo. - Kern3l - 05-07-2011 12:47

(05-07-2011 12:37 )Gornan21 Wrote:  
Quote:Gornan, zapewne chodziło Ci o Free to Play (F2P)? Ja chętnie wypróbuję w takim razie i odezwę się do Ciebie, jeśli mi się spodoba ;]

A właśnie, że nie bo Play for Free. :p Jak będziesz mógł to pogadamy później na Skype- mój nick Bogaczyna, pisz najlepiej wieczorem, około 22-23.
Serwer jest jednak na 4h wyłączony. Ahh te aktulizacje.

Oni to tak nazywają, ale zjawisko ogólnie nazywa się Free to Play ;]

Taa, właśnie ściąga mi się klient i widzę, że serwer wyłączony 0.o

RE: Age of Conan - za darmo. - Falc00n - 05-07-2011 13:52

Free to Play to wszystkie darmowe gry, a pisząc "Play for free" chodzi im bardziej o coś w stylu "Zagraj już teraz za darmo!". Po kliknięciu na to wyskoczy Ci formularz rejestracyjny (nie sprawdzałem).

RE: Age of Conan - za darmo. - Kern3l - 05-07-2011 13:57

Jak widzę po rejestracji, jest to F2P z popularną w tych kręgach rzeczą - zawartością premium.

RE: Age of Conan - za darmo. - HoGar - 05-07-2011 14:23

Chętnie sprawdzę ten tytuł. Słyszałem, że instalka waży ponad 20Gb to prawa?
Chciałbym pograć jeszcze dzisiaj wieczorem. :)

RE: Age of Conan - za darmo. - Kern3l - 05-07-2011 14:30

Obecnie ściąga mi się 8GB content, ale kto wie, czy to nie pierwsza część ;] Mam nadzieję, że jak zostawię PC włączonego, to także wieczorem już będzie gotowe ;]

RE: Age of Conan - za darmo. - Gornan21 - 05-07-2011 14:34

Quote:Jak widzę po rejestracji, jest to F2P z popularną w tych kręgach rzeczą - zawartością premium.

Tak, dokładnie. Ale nie kosztuje to jakiegoś majątku. 30 zł na miesiąc.

Quote:Chętnie sprawdzę ten tytuł. Słyszałem, że instalka waży ponad 20Gb to prawa?

Prawda, prawda. Ja na szczęście Conana mam na płycie, tylko aktualizacje na noc zostawiłem. ;)

Jeżeli chcecie możemy się zdzwonić na skype wieczorem i pograć we trzech.