![]() |
Dział "Pomoc" i nowa kategoria - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Dział "Pomoc" i nowa kategoria (/showthread.php?tid=430) |
Dział "Pomoc" i nowa kategoria - SeedPL - 08-07-2011 16:22 Tak sobie patrzę, tak sobie myślę i cholercia nie mogę dojść do żadnych sensownych wniosków. Dlaczego dział "Pomoc" jest w kategorii "Gry"? To IMHO doprowadza do pewnego rodzaju dezorientacji. Pomoc tylko związana z grami? Owszem, jest opis, jednakże mimo wszystko dobrym rozwiązaniem byłoby zrobienie nowej kategorii "Nagrywanie". W kategorii nagrywanie byłby dział pomoc, kompendium wiedzy. Dzięki temu forum by było w tych kwestiach bardziej przejrzyste. A z działu "Pomoc" w kategorii "Gry" zrobić "Problemy z grami" czy coś w ten deseń. Ciekaw jestem waszej opinii. RE: Dział "Pomoc" i nowa kategoria - Czokobo - 08-07-2011 17:24 Nie popieram tego pomysłu. Jak sam wspomniałeś, jest opis, który moim zdaniem do dezorientacji zwyczajnie doprowadzić nie może, o ile ktoś go po prostu nie zignoruje. Już podczas pierwszej wizyty na forum bardzo łatwo to sobie przyswoić (nie wymaga to nawet dobrej pamięci, czy !o zgrozo! dużej inteligencji), a i wszystko jest przy okazji zgromadzone w jednym miejscu. Dlatego właśnie mówię "nie" rozczłonkowywaniu działów na kolejne kategorie. RE: Dział "Pomoc" i nowa kategoria - Gornan21 - 08-07-2011 18:04 Kompendium nagrywania zagrajmy. Więc jak widać dział pomoc już nie jest potrzebny, wszystko o nagrywaniu jest właśnie tam. A jeżeli ktoś nie ogarnia, to się spyta w tym lub innym podobnym temacie. RE: Dział "Pomoc" i nowa kategoria - Lavos - 09-07-2011 00:02 Nie sądzę, by takie dzielenia włosa na czworo było konieczne. |