![]() |
SantiS1996 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: SantiS1996 (/showthread.php?tid=451) |
SantiS1996 - SantiS1996 - 15-07-2011 14:43 ''Zwyciężaj z pokorą, przegrywaj z gracją''... O mnie: Mam na imię Alan mam 15 lat. Nagrywam zagrajmy w, Robie Intra sobie i innym (pisz na PW chętnie zajmę się Intrem dla Ciebie, za niewielką subskrybcje :D ) Reszte poznacie oglądając moje filmy xD ------------------------------------------------------ Gry z których nagram PROgrajmy w : Heretic 2 Oblivion Elder Scrolls IV Trine Diablo 2 Terraria Braid GTA Vice City Postal 2 Serious Sam Drugie Starice HD Torchlight Claw Ave Ventura Garfield World of Goo Lugaru Rune Commandos - Behind Enemy Lines The Suffering Robin Hood - Legenda Sherwood Cortex Command Duke Nukem Manhattan Project Diablo 3 (po premierze) Warhammer 40k: Dawn of War (+wszystkie dodatki) No One Lives Forever (1 i 2)( I like IT xD) Allods Online (seria PROgrajmy w MMO) również można ze mną zagrać + te które mi polecisz Chętnie nagram z kimś multi z Serious Sam Drugie Stercie HD, Rozgrywke z Warhammer 40k Dawn of War (pisać na PW) Gry, które nagram na lepszym kompie (komp jest, ale brakuje monitora :P) Dead Space 2 Total War Shogun 2 Crysis 2 Call of Juarez Więzi Krwi ------------------------------------------------------ PROJEKTY W TOKU: Duke Nukem Manhattan Project No One Live Forever Postal 2 ------------------------------------------------------ ZAKOŃCZONE PROJEKTY: Tank -O- Box ------------------------------------------------------ Wrazie pytań: Skype: santis966 Wybaczie, ale to opis skopiowałem z mojego kanału. Uznałem, że i tak napisał bym to samo xD Pozdrawiam :D RE: SantiS1996 - punio7 - 15-07-2011 18:42 Link do kanału by się przydał, tak na wszelki wypadek gdyby ktoś chciał na niego wejść, albo coś... |