X
Zagrajmy w...
"Pogadajmy z" - co dalej? - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Thread: "Pogadajmy z" - co dalej? (/showthread.php?tid=452)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

"Pogadajmy z" - co dalej? - Gimper - 16-07-2011 01:56

Cześć,
czy jako redakcja strony http://www.zagrajmyw.pl planujecie dalej prowadzić serię "Pogadajmy z"? Pojawiły się do tej pory tylko 2 wywiady, projekt miał być kontynuowany ale jakoś szum wokół niego ucichł.
Mogę zaoferować swoją pomoc, w ułożeniu pytań, organizacji, bardzo chętnie wspomógłbym was w pracy :)

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - kaszub - 16-07-2011 08:56

Seria nie umarła tylko jest po prostu "zamrożona". Osobiście nie mam nic przeciwko. Po weekendzie pogadam o tym z Gikiem, bo to on ten projekt spłodził. :-)
Ale szczerze mówiąc, wątpię czy którykolwiek z zagrajmerów chciałby z nami pogadać. Nie cieszymy się chyba dość dobrą opinią na YT. ;-)

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - Gimper - 16-07-2011 10:31

Myślę że np. Człowiek z wyżyn nie miałby nic przeciwko, trochę z nim gadałem i to spoko gość :) Podobnie np. MrJagged.
Może i RockAlone da się namówić na jakiś obiektywny wywiad w którym na spokojnie przedyskutowalibyśmy różne kwestie? Obgadaj to z Gikiem to w przyszłym tygodniu weźmiemy się do roboty :)

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - Tadeo - 16-07-2011 11:25

Pogadajcie z młodszymi Let's Play'erami..
Chyba nikt wam nie każe rozmawiać z osobami ,które mają przykładowo ponad 2 tysiące widzów.
Rozmawiajcie z wszystkimi.. ;)

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - Roofix - 16-07-2011 17:05

RagnarokPL pewnie by się zgodził i poparł pomysł. Nie wiem, czy manogame, bo nagrał już dosyć spore FAQ.
Popytajcie, może by panczak i VVitchaven też się zgodzili. Radzę też poszukać wśród zagrajmerek, widzowie to lubią. Dalej proponuję Lavosa i Bunga :D

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - TheKonZeb - 16-07-2011 17:34

Bungo to by się raczej nie zgodził. Nawet jakby się zgodził to on chyba odszedł z yt lub coś. Przynajmniej tak słyszałem. Zgadzam się z Tadeo, można z młodymi, niedoświadczonymi. Oni napewno się zgodzą.

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - Roofix - 16-07-2011 17:40

Bungo odejdzie jak to oficjalnie ogłosi! Prawdziwi fani dalej czekają! Zobaczycie, Bungo wróci w glorii i chwale i nagra Fallout New Vegas!

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - TheKonZeb - 16-07-2011 20:36

Przestań! Wątpie żeby nagrał FNV.

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - Roofix - 16-07-2011 22:22

Wróci! Obiecał! Czyżbyś nie wierzył w Bunga?

RE: "Pogadajmy z" - co dalej? - TheKonZeb - 17-07-2011 10:44

Niespecjalnie. Ale nie o bungu ten temat.

Pogadajmy z jest dobrą ideą, dzięki której możemy się wiele dowiedzieć o zagrajmerach. Ciekawi mnie przyszłość tego projektu, bo sam pomysł jest doby. Czekam na dalsze poczynania wobec tego projektu.