Zagrajmy w...
Trollujemy i nawzajem! - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9)
+---- Forum: Gry i zabawy (/forumdisplay.php?fid=23)
+---- Thread: Trollujemy i nawzajem! (/showthread.php?tid=529)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Trollujemy i nawzajem! - punio7 - 10-08-2011 21:31

Jeżeli nadal uważasz, że Lavos to troll, to temat dla ciebie. Wszelkie chwyty dozwolone, nic nie będzie cenzurowane.
Może ja zacznę: Lavos ty bydlaku, czy myślałeś kiedykolwiek o dzieciach które zobaczyły twoją krytykę? Zniszczyłeś im dzieciństwo i całe życie.

//edit: kaszubiak

Zasady się zmieniają. Jako, że prowadzę forum pełne trolli i dzieciarni, postanowiłem to docenić! W pierwszej wersji mieliśmy trollować największego trolla w dziejach youtuba Lavosa, ale jako, że niektórzy czują się pominięci o niedocenieni, stwierdziłem, ze każdemu trzeba dać szansę.

Zasady proste:

1. Trollujemy (w każdej dowolnej formie) osobę która wytrollowała kogoś przed nami. I tak w koło.
2. Więcej zasad nie uwzględniono.

Temat ten jest tematem rozrywkowym i nie ma na celu skłócenia społeczności czy rzeczywistym obrażeniu kogolwiek. Jeśli poczułeś się urażony czytając ten temat, to znaczy, że nie jest to miejsce dla Ciebie.

Wybaczcie, musiałem to napisać, bo nie wszyscy mają 3-cyfrowe IQ (Seed - stworzyłeś mema forumowego) żeby odróżnić żart od prawdy.

RE: Trollujemy Lavosa - SeedPL - 10-08-2011 21:37

Lavos jest trollem bo tak.
Koniec kropka!
Przecież jak mu się coś nie podoba, to nie musi wcale oglądać, a nie krytykuje krytyk jebany. Powinien pokazywać czyjeś dobro, brać pod uwagę czyjeś emocje, w końcu temu komuś 5 lat temu mógł umrzeć pies, a ten pisze coś innego niż "świetne!". Skandal.

RE: Trollujemy Lavosa - Lavos - 10-08-2011 21:40

Oh, you!

RE: Trollujemy Lavosa - Selevan - 10-08-2011 22:20

Wpisujcie miasta ktore zgadzajom sie ze lawos to troll!!!!!!!!!1111111oneone

RE: Trollujemy Lavosa - CTSG - 10-08-2011 22:34

Lovasek nas syskich loffcia, tylko ma problemy z okazywaniem uczuć. Kto na tak łapka w górę!

RE: Trollujemy Lavosa - Mandero - 10-08-2011 22:48

333-333-333
Nienawidzisz nas.

@CTSG
Łapka w górę, ale nie mam rąk.

RE: Trollujemy Lavosa - Gimper - 11-08-2011 00:04

Lavos jesteś śmieciem i trollem, VV jest bardzo kulturalny a ty tego nie zauważasz, Rock to mądry człowiek a ty po prostu nie jesteś w stanie przeboleć że ma inne zdanie, jesteś zakłamanym hipokrytą jak ci się coś nie podoba to nie oglądaj nikt ci nie każe. Dlaczego piszesz coś złego o innych? Nie wolno mówić o innych niczego złego bo to bardzo niemiłe! Trollu!

RE: Trollujemy Lavosa - Matjas2211 - 11-08-2011 00:09

Pierwsy ! a lavos to menda co zazdrosci VV i innym wielkim Lec plejerom ! wogule on jest trollem i trolluje pzez niego wielcy zagrajmeży byli smutni powinismy go ukamieniowac !!111 @!#$@%@^$^$&*(*

RE: Trollujemy Lavosa - kaszub - 11-08-2011 05:56

Punio. Eeee no nie wiem. W sumie ten temat jest jeszcze bardziej bez sensu. Najpierw zamykasz jeden temat o Lavosie, gdzie niby go Trollowano, a teraz tworzysz kolejny ze specjalnym przeznaczeniem.

Może zróbmy z tego zabawę? Np:

Strolluj osobę wyżej. To byłoby nawet zabawne. Kto jest za?

RE: Trollujemy Lavosa - punio7 - 11-08-2011 07:16

A ty kaszubiak to w ogóle, prowadzisz forum pełne trolli i hejterów, zamiast wypieprzyć wszystkich na zbity pysk i dać moda zajce. Wszyscy jesteście śmieciami cały internet się z was śmieje. JZ.pl na 100% Zeus was wszystkich zniszczy! Zobaczycie!

W sumie ciekawa formuła :P