![]() |
SeedPL - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: SeedPL (/showthread.php?tid=54) Pages: 1 2 |
SeedPL - SeedPL - 27-11-2010 12:45 Witam, Zajmuję się kręceniem let's play. Na kanale znajdziecie głównie horrory. Ciągle staram wyrobić sobie swój styl, wszelkie sugestie mile widziane. Kompletne zagrajmy w: ► Penumbra: Czarna Plaga (na ślepo) (19cz.) Aktualnie nagrywam: ► F.E.A.R: First Encounter Assault Recon ► Nosferatu: Gniew Malachiego ► Dead Space ► Call of Cthulhu: Mroczne zakątki świata W planach: ► Bioshock ► F.E.A.R 2 ► F.E.A.R: Perseus Mandate ► Bioshock 2 ► Dead Space 1/2 ► Call of Cthulhu ► The Suffering ► Necrovision ► Inne horrory Link do kanału: http://www.youtube.com/seedpl RE: SeedPL - Likki - 27-11-2010 13:12 Heh, tą Arcanię zwędziłeś mi sprzed nosa, sam się do niej przygotowywałem... ale nie ma tego złego :P Ogólnie rzeczą która się rzuca w oczy (czy raczej uszy) od razu po włączeniu pierwszego lepszego partu jest komentarz - znacznie lepszy niż u większości zagrajmerów, których LP zdarza mi się oglądać. I za to moje szczere gratulacje. ;) RE: SeedPL - Deso - 27-11-2010 21:58 Jedi Academy może być ciekawym zagrajmy, sam w niego dużo grałem a to w singla a to w multiplayerze. Szkoda że na JA seria się skończyła. :-/ RE: SeedPL - czlowiekzwyzyn - 28-11-2010 19:53 (27-11-2010 13:12 )Likki Wrote: Heh, tą Arcanię zwędziłeś mi sprzed nosa, sam się do niej przygotowywałem... ale nie ma tego złego :P Ja nie widze przeszkód żeby nagrywać co się chce. Ja nigdy nie patrze kto co nagrywa, mało mnie to obchodzi. No chyba że chodzi o Minecraft RE: SeedPL - Gimper - 28-11-2010 21:21 Jeżeli chodzi o Minecrafta to po publikacji filmu czlowiekazwyzyn pojwiło się chyba z 5 czy 6 serii Zagrajmy w Minecraft co jest dość niecodziennym zjawiskiem ^^ RE: SeedPL - SeedPL - 29-11-2010 15:08 Po prostu gra ludzi urzekła ;D RE: SeedPL - SeedPL - 26-04-2011 20:41 Aktualizacja: Witam, Zajmuję się kręceniem let's play. Na kanale znajdziecie głównie horrory. Ciągle staram wyrobić sobie swój styl, wszelkie sugestie mile widziane. Kompletne zagrajmy w: ► Penumbra: Czarna Plaga (na ślepo) (19cz.) Aktualnie nagrywam: ► F.E.A.R: First Encounter Assault Recon ► Nosferatu: Gniew Malachiego ► Dead Space W planach: ► Bioshock ► F.E.A.R 2 ► F.E.A.R: Perseus Mandate ► Bioshock 2 ► Dead Space 1/2 ► Call of Cthulhu ► The Suffering ► Necrovision ► Inne horrory Link do kanału: http://www.youtube.com/seedpl Zapraszam do dyskusji na temat moich produkcji. Wszelkie pomysły, sugestie, krytyka - jak najbardziej mile widziane. RE: SeedPL - Kern3l - 29-04-2011 02:28 (28-11-2010 19:53 )czlowiekzwyzyn Wrote:(27-11-2010 13:12 )Likki Wrote: Heh, tą Arcanię zwędziłeś mi sprzed nosa, sam się do niej przygotowywałem... ale nie ma tego złego :P Nareszcie ktoś myślący jak ja - masz ode mnie [+] ;> (Wiem, że stary post, ale teraz wypłynął na powierzchnię.) RE: SeedPL - SeedPL - 29-04-2011 14:35 Kern3l Wrote:Nareszcie ktoś myślący jak ja - masz ode mnie [+] ;>Czasami warto jednak zobaczyć, czy na widok jakiejś gry, już ludzi mdlić nie zaczyna (np. Amnesia). RE: SeedPL - appareil - 29-04-2011 15:02 Quote:Nareszcie ktoś myślący jak ja - masz ode mnie [+] ;>Rozdaj sobie na koniec sesji punkty do Detekcji Tonu Żartobliwego. Przydadzą się. |