![]() |
Regolasek - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: Regolasek (/showthread.php?tid=726) Pages: 1 2 |
Regolasek - Regolasek - 01-10-2011 12:58 Witajcie! Ja nazywam się Regolasek i chciałbym przedstawić państwu mój kanał YT. Zagrajmy w, nagrywam już od 5 miesięcy (Boże sam w to nie wierze :P). Pisząc tu mam nadzieje że ktoś oceni moje filmy, powie co można poprawić, co robię źle, itp. Link do Kanału : http://www.youtube.com/user/Regolasek Serie: Zakończone : ►Star Wars Empire at War - Imperium (23 Odcinki) Aktualne : ►Star Wars Empire at War - Rebelia ►Swashbucklers Stal kontra Proch ►Soldier of Fortune Przyszłe : ►Star Wars Empire at War Siły Korupcji O Mnie : Cóż, mam 16 lat, chodzę do liceum. Serię Zagrajmy w zacząłem nagrywać na początku Maja (Pierwszy odcinek 6 Maja). Jestem fanem Gwiezdnych Wojen i Władcy Pierścieni. Zagrajmy nagrywam bo lubię jak ktoś mi napisze mi coś ciekawego/miłego w komentarzu, muszę być zawsze w pewien sposób pochwalony :). Na wielu serwerach lub stronach można mnie spotkać pod nickiem Regolas/Regolasek. Dlaczego taki? Pewnego razu, podczas czytania Władcy Pierścieni, zobaczyłem błąd w druku (Zamiast Legolas było Regolas), spodobało mi się to i przyjąłem taką nazwę :) To tyle o mnie, dziękuje za przeczytanie tematu i jeśli ktoś był na tyle miły o komentarz :) Pozdrawiam Regolasek :) RE: Regolasek - Budyn583 - 01-10-2011 16:16 Odwiedziłem twój kanał, i szczerze powiem, że nieźle, ale fajnie by było jakby można było nieco bardziej słyszeć grę. (W Empire at War, prawie w ogóle nie słychać gry) RE: Regolasek - Regolasek - 01-10-2011 16:52 EaW jest tak ściszone ponieważ często zagłuszało mój komentarz RE: Regolasek - THEREKIN3 - 02-10-2011 12:51 O Regolasek widzę że też na zagrajmyw.pl siedzisz :D RE: Regolasek - Regolasek - 02-10-2011 13:03 Tak udało mi się :) RE: Regolasek - XVoIR - 02-10-2011 18:39 Special - 100 widzów na start to coś dziwnego ._. Ja chcę dział "Przesłane filmy" ._. Trochę za głośne szumy. Oceniam na 7/10 [OCENA WG. XVOIR'A. JAK SIĘ NIE PODOBA TO TAM SĄ DRZWI (TAM W PRAWYM GÓRNYM ROGU) RE: Regolasek - Regolasek - 02-10-2011 19:43 Czemu dziwnego? Przesłane filmy? Robi się :) Ocena się podoba :) RE: Regolasek - XVoIR - 02-10-2011 21:57 Dla mnie to w filmie na start to np. jakiś nowy odcinek lub informacje czy cuś. ._. RE: Regolasek - FeBul - 03-10-2011 23:19 Spoko kanał ale 1 rzecz mnie trochę zdziwiła. Robisz LP z SoF'a, OK. Jednak jest to LP +18 i robisz takie coś sam mając 16 lat, trochę to nie w parze idzie :P RE: Regolasek - XVoIR - 04-10-2011 13:06 Prawdopodobnie oszukuje nas że ma 16 lat, byśmy się dziwili czemu jego LP są od 18 ._. |