![]() |
CoD "Ruskie Dodatki" - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: CoD "Ruskie Dodatki" (/showthread.php?tid=773) |
CoD "Ruskie Dodatki" - ManyMM - 18-10-2011 11:35 Ostatnio w wirtualnym świecie pojawia się dużo amatorskich dodatków do gier. CoD nie jest wyjątkiem. Znam kilka tzw. "ruskich dodatków". Co w tytule oznacza słowo "ruskie"? Może to że dodatek jest amatorski? Tego nie wiem jednakże testowanie takich dodatków to świetna zabawa a tym bardziej po ukończeniu gry. Np. CoD American Rush.- Po samym tytule możemy wywnioskować że całą gre dupy szkopom będziemy kopać jako amerykanie. CoD 2 German Mod- Dodatek dużo ciekawszy od wyżej wymienionego. Całą grę przechodzimy jako szkopy. Dodatek zmienia: Wygląd [mundur, hełm], Broń [karabin, pistolet], Dialogi [akcent, rozkazy], Misje [cele], Zachowanie [np. chodzenie] i oczywiście frakcje. Wyobrażacie sobie lądowanie szkopów na plaży Omacha? Nie? To ściągnijcie ten dodatek i sami sprawdźcie, że jest to możliwe ! Komu tu skopywać będziemy dupy ? Tego nie wiem. Nie znam więcej "ruskich dodatków" to tej serii ale możecie poszukać [Google nie gryzie] Możecie pisać jakie znacie "ruskie dodatki" do tej serii. Pozdersy :) RE: CoD "Ruskie Dodatki" - vlodek2532 - 18-10-2011 17:25 Grałemw oba i jakoś mi nie przyniosły wielkiej frajdy Grałem tez w American Dush 2 oraz Operation Abver ale tez nic porywającego RE: CoD "Ruskie Dodatki" - ManyMM - 18-10-2011 17:52 Ale zawsze jakaś nowość :) RE: CoD "Ruskie Dodatki" - Flothar - 07-12-2011 20:51 Ja jeszcze kojarzę takie coś: Call Of Duty 2 - Merciless Matador. Może nie jako mod, ale jako patch sprawdza się wyśmienicie :). Zawsze to coś innego * nowe animacje, związane również z headshotami, * krwawe tekstury, * granaty gazowe i ogniowe, * widok palących się żołnierzy, tekstury spalonej skóry, * nowe dźwięki broni, * nowy system leczenia się, * krew i operzenia na rękach gracza * własny inwentarz * oraz wiele, wiele innych. RE: CoD "Ruskie Dodatki" - Mrpati - 08-12-2011 23:09 Niezależne dodatki są najlepsze, niektóre z nich potrafią dodać takie trudności, które napewno przysporzą was o dodatkowe dziury w ścianie i siniaki na twarzy, ale to i tak będzie dawać wam frajdę (No może niektórym nie...). |